Автор Тема: Hyundai Getz 1.4  (Прочитано 30577 пати)

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11749
  • Архитект
Одг: Hyundai Getz 1.4
« Одговори #90 на: 14 Ноември 2011, 19:14:49 pm »
И мора да се поставени фабрички, оти тие траките што ги продаваат на метро изгледаат како од шутка да се.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #91 на: 14 Ноември 2011, 20:00:33 pm »
Не бе кими, на мала кола хром лајсни... јас мислам, нема на ништо да личи...

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10987
  • 430i
Одг: Re: Hyundai Getz 1.4
« Одговори #92 на: 14 Ноември 2011, 21:50:37 pm »
Личи, види ја Фиестата. Али треба да затемниш стакла и да ставиш бандажи :)

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #93 на: 15 Ноември 2011, 00:15:31 am »
очигледно јас обратно сум тргнал со работава, да у план ми се фолии на стакла и ал. бандажи, ама јас си тргнав од најефтиното :D ај ќе видам како ќе се одвиваат работите, али у право сте нема да иде хром лајсна без бандажи и потемни стакла. покрај овие 3 работи уште нешто сакам, а тоа е да ставам карбон фолија во ентериерот на одредни пластики кои што ме нервираат, најмногу поради тоа што изгледаат ефтино и брзо се прљаат. со џиџи го праев муабетов за карбонот пролетоска, виде кај сакам да стаам карбон и мислам дека добро би изгелдало. па ај да чујам ваши мислења, не знам што толку шабански идеи ме фукнаа по глава :D и ако знае некој нека каже са паре е карбон фолија и колку најмалку може да се купи, пошто нема да ми треба многу доколку го правам тоа што го мислам.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #94 на: 15 Ноември 2011, 08:59:18 am »
Kako potrosuvackata na Getzot? KOlku km pomina dosega, kolku problemi imase dosega?

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #95 на: 15 Ноември 2011, 09:20:17 am »
Имаш неколку, лепачи на фолии и карбон, тука кај нас на форумов... твое е да одбереш :)

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3040
« Одговори #96 на: 15 Ноември 2011, 10:40:51 am »
Јас ќе зимам хром лајсни од Ѓорче од кај тој Ниџо ли како ли се вика :D си ставив напред кај форд знакот од страните топ испадна...кај вратите имам само на долната страна сакам да ги доправам цели да бидат...иначе имаш повеќе дебелини...и се самолепливи со силикон,еднаш ако се залепат и се стегне тоа,вадење мноооооооогу тешко :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55047
  • Махер
« Одговори #97 на: 15 Ноември 2011, 10:48:23 am »
Јас ќе зимам хром лајсни од Ѓорче од кај тој Ниџо ли како ли се вика :D си ставив напред кај форд знакот од страните топ испадна...кај вратите имам само на долната страна сакам да ги доправам цели да бидат...иначе имаш повеќе дебелини...и се самолепливи со силикон,еднаш ако се залепат и се стегне тоа,вадење мноооооооогу тешко :D
Имаат таму за сите коли? Треба да поминам да видам, мајката...

Отсутен Bojan j

• Сениор
« Одговори #98 на: 15 Ноември 2011, 12:27:01 pm »
Не се специјално за одредн тип на кола туку се купува на метро...и си ги лепиш каде сакаш

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #99 на: 15 Ноември 2011, 15:46:40 pm »

Неџо е тој, и Дени поздрави го од мене, за попуст :)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55047
  • Махер
« Одговори #100 на: 15 Ноември 2011, 16:05:53 pm »

Неџо е тој, и Дени поздрави го од мене, за попуст :)
Јех бе Рики, веч сум го користел Неџо. :) Преку тебе.

Отсутен Kimi R

• Сениор
« Одговори #101 на: 15 Ноември 2011, 17:05:22 pm »
Kako potrosuvackata na Getzot? KOlku km pomina dosega, kolku problemi imase dosega?
досега имам поминато 23000км, потрошувачаката, ја немам мерено прецизно но отприлика со мој стил на возење е околу 8.5 литри низ град, на отворено со пристојна вожња е 6 литра максимум. летоска за празникот во август скопје-охрид-скопје со возење во охрид и 2 пати заглавување у гужва од плажите накај градот поминати 500 км и на враќање на автопат под 160 не ја спуштив, извадив просек од точно 7 литри. проблеми досега освен со имобалајзерот кој што не сакаше да го чита кодот од клучот и не можев колата да ја запалам, сум немал други. иначе у сервис го средија тоа одма за 15 минути, не ни чекав, а и гаранцијата не ја носев со мене и не ми ни направија проблем околу тоа.

иначе сега сум у фаза на размислување и нови идеи околу естетските модификации, ако се одлучам да правам нешто тоа ќе биде на пролет. а во врска со хром лајсните од кај неџо на метро што се зимаат, да не знаете колку пари се отрпилика?

Отсутен Bojan j

• Сениор
« Одговори #102 на: 15 Ноември 2011, 17:53:44 pm »
Зависи од дебелината...јас за напре земав потенки и се 70 ден метро...поголемите се околу 100-150 макс...иначе за естетски модификации...стави внатре некои амбиент светла :D

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #103 на: 16 Ноември 2011, 15:14:39 pm »
Стави убави педали, стави си навлаки ако немаш, вуферче... нешто што нема да ти ја поремети гаранцијата...

Отсутен Kimi R

• Сениор
« Одговори #104 на: 17 Ноември 2011, 14:57:17 pm »
Стави убави педали, стави си навлаки ако немаш, вуферче... нешто што нема да ти ја поремети гаранцијата...
вуфер нејќу и плус ќе треба да ми зафаќа простор во багаж. да беше некое бесно ауто па да му ставав педали да ама вака шо знам. а за навлаки претпоставувам за на седиште збориш, ако збориш за такви, ондак се у план ама здравје боже за нив може и да не се случат у догледно време. иначе гаранција ми е до јуни 2012 така што не е страшно и да почекам доколку сакам нешто да правам што би ми ја пореметило гаранцијата.