Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Od nekoja druga gledna tocka mozebi si vo pravo, ama za mene DS4 ne e egzoticna kola sepak e citroen. Nevikam deka e nekvalitetna i losa i bilo sto meghutoa za mene ne e egzoticna voopsto.Vreminjata se smeneti od starite DS avtomobili do sega.
Ama za parite od Citroenot ke kupam Skoda ili Golf i so kusurot ke vozam uste 5 godini Ne se sporeduvaat bidejki ne se vo ista kategorija, Citroenot e napraven da bide nivo pogore po-lux. Skodata e za pomalce pari da dobies kvaliteteno auto a Citroenot DS ima sosema druga filozofija
Мора да се спушти ова за некои 10 цм, и супер ке биде
Сепак, бидејќи ДС4 не е Алфа Ромео па можам да бидам малце пореален:Од овој агол, аутцето е лудило(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Но, доколку вака изгледа у профил(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Не им предвидувам добра иднина.
Цитат: Cuore Sportivo на 03 Јуни 2011, 16:17:46 pm Сепак, бидејќи ДС4 не е Алфа Ромео па можам да бидам малце пореален:Од овој агол, аутцето е лудило(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Но, доколку вака изгледа у профил(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Не им предвидувам добра иднина.Прикриените кваки позади... од кај може да се земени хммм