Автор Тема: Citroen DS4  (Прочитано 19144 пати)

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Одг: Citroen DS4
« Одговори #45 на: 02 Јуни 2011, 12:47:13 pm »
ААААААААААА така можеееее! ;)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20663
« Одговори #46 на: 02 Јуни 2011, 12:55:15 pm »
Абре луѓе немојте да ме сватите погрешно, не сакам нит гољф нит ауди, а не посебно бмв серија 1. Ама си има причина зошто тие се си поскапи. Тоа што се на иста платформа не значи дека се исти коли, значи дека само делат некој економски предности ништо повеќе. И друга работа, што се вреѓате сите со поимот шиптар?? Да не кажав нешто што не треба? Јас колку што знам тие самите така си се викаат, а мене тој поим ми е поим за .................... море не можи да се објасни поинаку таков човек :D :D :D

Значи и DS4 си има нешто зашто е поскап.

Па кога ќе ги видам Ц4 и ДС4 има ОГРОМНА разлика. Али колкава е таа разлика во цена не би можел да кажам. Повеќете овде не ги сакаат ц4-те заради нивната страшна издржливост, што не мора да значи дека и овде е така. Ама како што напомена некој погоре кога за тие пари имам да избирам помеѓу цитроен - ауди - бмв или некој докажан конкурент, парите одат на искуството.

Што е ланцер по издржлив од Ц4, уопште има ли една едина карактеристика подобра од Ц4 ?

За кој таков мешаш баби и жаби сеа? Ѓоамити воена тајна е дека Ситроените најчесто си покажуваат мака со електроника, и прават проблеми ебаго... Некој нема да ти покаже ништо, и ќе те остаи на раат, друг има душата да ти ја извади... Ова важи КАЈ СИТЕ брендови, а не кај јапонски, или германски, или италијански или што и да е...

А ако ти е поентата да тераш инает чисто колку да тераш инает, поставувај прашања од типот „Има ли Лансер една едина подобра карактеристика од С4“. А еве ке ти одговорам... НЕМА една едина... СИТЕ можни карактеристики се подобри на Лансерот, во однос на (минатиот) С4! Новиот треба да се покаже...

Нема ротирачки волан :) :) :)

Респек :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #47 на: 02 Јуни 2011, 13:23:58 pm »
Не терам инат, имам Цитероен колата е бесмртна.

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
« Одговори #48 на: 02 Јуни 2011, 13:25:22 pm »

Фаланга еве уште еден легендарен пост. Ќе му се свиѓа на Аце стошеска :)

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29665
    • CARclub.mk
« Одговори #49 на: 02 Јуни 2011, 13:47:24 pm »
И ја сум Цитроенџија. Имавме 4 у фамилија - стариов почнал со Спачек па AMI 8, па имавме GS Pallas, и на крај Xantia. Xantia-та уште ми е во срце, али отиде кај брат ми во фирма да биде службено ауто. Можеби прва Xantia донесена во Скопје е.

Отсутен ace-106

• Сениор
  • Пораки: 3468
« Одговори #50 на: 02 Јуни 2011, 15:18:31 pm »

;D ;D ;D

Да не се разбереме погрешно-си го сакам Цитроен-от,ама кога би имал поише кеш мој избор би бил Гољф V 2.0 TDI ;)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #51 на: 02 Јуни 2011, 15:53:57 pm »

;D ;D ;D

Да не се разбереме погрешно-си го сакам Цитроен-от,ама кога би имал поише кеш мој избор би бил Гољф V 2.0 TDI ;)

Им зари нож у грб на Франчезо. ;D ;D ;D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54985
  • Махер
« Одговори #52 на: 02 Јуни 2011, 16:17:05 pm »

;D ;D ;D

Ич незаеш шо е убоо.

Отсутен ace-106

• Сениор
« Одговори #53 на: 03 Јуни 2011, 09:00:45 am »

;D ;D ;D

Им зари нож у грб на Франчезо. ;D ;D ;D

Има 1 српска поговорка вика "шта је лепо и богу е драго" ;)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 8953
« Одговори #54 на: 03 Јуни 2011, 09:37:56 am »
Drugarce Cuore Sportivo,

Veruvaj deka koga bi ja daval taa suma na pari ne bi mi padnalo na pamet da kupam Citroen vo forma na DS4.

Nemora da e A3, so saka neka e drugo Honda, Subaru, itn itn...

Baska dali e praveno na ista platfoma ili ne A3 so Golf fakt e deka ima razlika i deka kvalitetot e razlicen na site koli od nivna grupacija so isti motori shasii itn.

A3 kolku sto imam citano e megju pokvalitetnite modeli vo taa klasa, a centa povisoka se znae zosto se plaka

Отсутен ace-106

• Сениор
« Одговори #55 на: 03 Јуни 2011, 10:04:24 am »
Drugarce Cuore Sportivo,

Veruvaj deka koga bi ja daval taa suma na pari ne bi mi padnalo na pamet da kupam Citroen vo forma na DS4.

Baska dali e praveno na ista platfoma ili ne A3 so Golf fakt e deka ima razlika i deka kvalitetot e razlicen na site koli od nivna grupacija so isti motori shasii itn.

A3 kolku sto imam citano e megju pokvalitetnite modeli vo taa klasa, a centa povisoka se znae zosto se plaka

Во случајов Citroen DS4 е многу квалитетна кола-судејќи по цената  ;)

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #56 на: 03 Јуни 2011, 10:09:01 am »

Kаков? Дегол.... од старите ...? Тие може да се бесмртни..овие оновиве имаат процен на смртност како од Етиопија да се...;D

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 8953
« Одговори #57 на: 03 Јуни 2011, 10:19:52 am »

Kаков? Дегол.... од старите ...? Тие може да се бесмртни..овие оновиве имаат процен на смртност како од Етиопија да се...;D

sega ke staev like da imase :D :D :D

Отсутен ace-106

• Сениор
« Одговори #58 на: 03 Јуни 2011, 10:23:12 am »

sega ke staev like da imase :D :D :D

А јас да можев ке ти ставев "Block"-да неможеш да замараш више ;D ;D ;D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #59 на: 03 Јуни 2011, 10:27:44 am »
Drugarce Cuore Sportivo,

А3 ја нема егзотичноста на ДС4. Али затоа тука е Широко.