Автор Тема: Што спуштате, гледате или сте гледале(ФИЛМ)!!!  (Прочитано 2125971 пати)

Отсутен TheForce

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 546
Одг: Што спуштате, гледате или сте гледале(ФИЛМ)!!!
« Одговори #9615 на: 15 Декември 2016, 12:37:01 pm »
Роуг1 одличен, иако на моменти досаден. Во овој случај беше крајот го краси делото + некои неочекувани моменти. Можеби и повеќе од 7цата ми се допадна.

Sent from my HTC One mini using Tapatalk

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
« Одговори #9616 на: 15 Декември 2016, 13:03:21 pm »
Мех... Неам више мерак за Star Wars.

Тоа што ти веќе немаш мерак, не го праи свашта. :)

Супер си е филмот. :)

Пошо испаѓа дека све треба да се нацрта на форумов, „свашта“ е за мене. Нека си е супер филмот.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен tjolie

• Редовен
  • Пораки: 1270
« Одговори #9617 на: 15 Декември 2016, 13:44:02 pm »
Пробав Netflix, Viasat, C More, сега се претплатив на HBO, ама од споменатите ниту една не ми прави ќеф. Стари изгледани филмови или филмови што не треба да се класифицираат како филмови, повеќе на зајбанции одговараат. Додуша во последно време па и нема нешто интересно добро филмче од новитетите, ептен ретко нешто се наоѓа(постаро, пропуштено). Топ Геар старите и Наркос на почетокот, ама потоа некако ми стана досаден за гледање(американското фукање ме нервира). Ке дадам шанса сега на Викинг, сум слушнал демек добра серија, демек нешто слично на Гејм Оф Троунс, необичен серијал, па ке пишам како сум задоволен. Освен горе споменатите извори(Netflix, Viasat, HBO, itn) кои други ги има и/или предложувате. Не знам дали Фокс има да си гледам редовно нови серии на Фемили Гај, ја дават некаде The Grand Tour?

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11156
  • Ќybriт Pro Max
« Одговори #9618 на: 15 Декември 2016, 13:53:10 pm »
The Grand Tour е ексклузива на Amazon, како што GOT е на HBO

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #9619 на: 15 Декември 2016, 13:54:24 pm »
The Grand Tour е на Амазон, така да, за одма гледање, да се претплатиш (или искористи си пробен период) на Прајм.

Јас имам Нетфликс акаунт, и мислев да активирам и Прајм на Амазон, само што ме нервира што голем број од содржините на Прајм се само на германски, онака со надсинхронизација, без можност да избереш друг јазик. На Нетфликс се дешава да нема достапен титл, ама барем звукот си е оригиналниот (германскиот е достапен како опција).
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен marjanot

• Легенда
  • Ќybriт Pro Max
« Одговори #9620 на: 15 Декември 2016, 13:55:32 pm »
стај го телевизорот на UK region, не на Dojчland

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #9621 на: 15 Декември 2016, 13:55:58 pm »
Неам телевизор :)

Отсутен marjanot

• Легенда
  • Ќybriт Pro Max
« Одговори #9622 на: 15 Декември 2016, 13:56:44 pm »
пиши адреса, празници идат ;D

Отсутен tjolie

• Редовен
« Одговори #9623 на: 15 Декември 2016, 14:04:13 pm »
Како иде со епизоди на The Grand Tour, на недела време или? Да видам ако има пробен период на Амазон или Прајм(?) спомнавте...

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #9624 на: 15 Декември 2016, 14:05:37 pm »
Во петок искачаат, ги има одма на Амазон Прајм.

(Прајм е дел од Амазон, кој се доплаќа за да добиеш видео/аудио содржини, побрза испорака и ред други поволности. Пробниот период од 30 дена е бесплатен, само да не заборавиш да го исклучиш :))

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
« Одговори #9625 на: 15 Декември 2016, 14:07:31 pm »
Како иде со епизоди на The Grand Tour, на недела време или? Да видам ако има пробен период на Амазон или Прајм(?) спомнавте...
Имаш 4 до сега, а од утре и 5та епизода. Ќе има вкупно 12 епизоди. Ќе завршат значи грубо за максимум 2-3 месеца.

Отсутен tjolie

• Редовен
« Одговори #9626 на: 15 Декември 2016, 14:21:42 pm »
Ја изгледав само првата и супер беше. Би се претплатил со задоволство на билокоја таква програма(или што и да е) како што е Прајм или Нетфликс, за да гледам емисии и филмови што не сум ги гледал, ама за веќе гледани филмови и некои си шит филмови/серии не ја гледам поентата. Не ми е тешко да симнам од интернет некој торент и да ставам филм, ама како што кажав, да има асална програма што ке дава и нови и асални филмови, би се претплатил по некоја си соодветна цена(нормално) и никогаш не би користил торент. Се мислам пак да се вратам на Виасат само поради Виасат Спорт, да си гледам фудбал да не се замарам со реклами и замрчкани слики и гасење на канали. Понудата беше околу 15евра месечно(кампања, сеуште ја има мислам), а нормалната сума за Виасат филм и спорт мислам дека е околу 45-50евра месечно. Башка ако има тест период како што кажа штрумф за Прајм, ке разгледам што нудат тие.

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #9627 на: 15 Декември 2016, 14:23:10 pm »
Обавезно разгледај си за Амазон Прајм, имаат широка понуда. Во моментов годишна претплата е 50 евра, што мислам дека е смешка, ако се земе предвид што се' добива човек.

Отсутен marjanot

• Легенда
  • Ќybriт Pro Max
« Одговори #9628 на: 15 Декември 2016, 14:27:14 pm »
... да си гледам фудбал да не се замарам со реклами и замрчкани слики и гасење на канали...

у швецка на црно-бел телевизор да не гледате  :D

Отсутен tjolie

• Редовен
« Одговори #9629 на: 15 Декември 2016, 14:40:59 pm »
ах бре марјане, како старо волво ми делуваш :) мислев на бесплатното гледање на фудбал на интернет страници...