Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Најди поента во гледање на Expendables, ако не се старците?Тие филмови се направени и наменети за со таа постава, пошто инаку не би имале ама баш никаква поента.
Е па, како ќе знам дали е добар филмот, ако не го изгледам?А тоа дека е тренд да излегуваат се полоши и полоши филмови, се согласувам.Али коа сред сивилото некој филм ќе ме изненади - priceless.
Цитат: velestrumf на 05 Август 2014, 19:38:32 pmНајди поента во гледање на Expendables, ако не се старците?Тие филмови се направени и наменети за со таа постава, пошто инаку не би имале ама баш никаква поента.Филмовите Expendables претставуваат ругање на актерите што глумат во нив.Од друга страна филмовите со суперхерои ми се баш за забава. Новиот Captain America Winter Soldier е супер за тоа!
Цитат: Fic_CC на 05 Август 2014, 23:13:03 pmЦитат: velestrumf на 05 Август 2014, 19:38:32 pmНајди поента во гледање на Expendables, ако не се старците?Тие филмови се направени и наменети за со таа постава, пошто инаку не би имале ама баш никаква поента.Филмовите Expendables претставуваат ругање на актерите што глумат во нив.Од друга страна филмовите со суперхерои ми се баш за забава. Новиот Captain America Winter Soldier е супер за тоа!Не контам како ова е одговор на тоа ја што сум го пишал али ок
Вчера го гледав Bad Words.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Jason Bateman е режисер и во главната улога. Филмчето е одлично. Не е најкласична комедија, па можда нема на сите да им се свиѓа, ама го препорачувам со задоволство.