Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Мислам дека овде е најпогодно место да прашам...Ми треба програмче некое за лепење на превод на DivX филм. Значи преводот да е вметнат во филмот.
Цитат: Rakun4e на 16 Март 2012, 02:58:55 amМислам дека овде е најпогодно место да прашам...Ми треба програмче некое за лепење на превод на DivX филм. Значи преводот да е вметнат во филмот.Залепен ли да е преводот? Кажи поточно што ти треба, ќе најдеме чаре. Имаопција да се залепи преводот ама долго трае процесот.
Еве ти http://forum.titlovi.com/uputstvo-za-lepljenje-prevoda-divx_t11455_n1.htmlПрочитај ја цела тема, имаш неколку различни опции.
Цитат: chlink на 16 Март 2012, 12:52:58 pmЦитат: Rakun4e на 16 Март 2012, 02:58:55 amМислам дека овде е најпогодно место да прашам...Ми треба програмче некое за лепење на превод на DivX филм. Значи преводот да е вметнат во филмот.Залепен ли да е преводот? Кажи поточно што ти треба, ќе најдеме чаре. Имаопција да се залепи преводот ама долго трае процесот. Тоа ми треба, да биди залепен за филмот. Зошто на телевизор директно од УСБ не го чита преводот, мора да биди залепен. Најдов едно го пробав, видов дека долго трае и се откажав. Ако имаш нешто кажи.
Цитат: Rakun4e на 16 Март 2012, 20:57:30 pmЦитат: chlink на 16 Март 2012, 12:52:58 pmЦитат: Rakun4e на 16 Март 2012, 02:58:55 amМислам дека овде е најпогодно место да прашам...Ми треба програмче некое за лепење на превод на DivX филм. Значи преводот да е вметнат во филмот.Залепен ли да е преводот? Кажи поточно што ти треба, ќе најдеме чаре. Имаопција да се залепи преводот ама долго трае процесот. Тоа ми треба, да биди залепен за филмот. Зошто на телевизор директно од УСБ не го чита преводот, мора да биди залепен. Најдов едно го пробав, видов дека долго трае и се откажав. Ако имаш нешто кажи. Ај пробај под исто име, како со филмот да ти биде преводот ...
Хакери, абе дај парада да го најдеме...