Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Vo vrska so MATRIX posledniov...ili nie odrtavevme i veke ne se palime na SF ko mladi majmuni ili filmot e stvarno boza, edvaj go izgledav i mozam da kazam zaludno potroseno vreme...sega me fakja strav da go gledam DUNE
Да го препорачам филмот "Балканска меѓа" или The Balkan line.Убаво направен, на моменти брутален, ама добар.
Супер ... се спремав утре да го гледам ... за одртавување не знам, бев тинејџер кога излезе Matrix, ама за Dune: колку помалку очекувања пред гледање (и не читање по нет дали е добар или не) толку подобро Цел филм ми се чинеше некако ... како предолга експозиција за наредните 2 дела.
Јужни Ветар 2 веќе го имате по сајтојте незнам дали сте заприметиле
Цитат: s1n1sa на 08 Јануари 2022, 13:57:54 pmЈужни Ветар 2 веќе го имате по сајтојте незнам дали сте заприметилеКои?
Цитат: Dodo на 08 Јануари 2022, 23:10:02 pmЦитат: s1n1sa на 08 Јануари 2022, 13:57:54 pmЈужни Ветар 2 веќе го имате по сајтојте незнам дали сте заприметилеКои?На јутјуб го имаше неколку денови, ама сега проверив го тргнале. Го гледал другар, рече дека не го бива.