Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Фак ју ту, Ипски.
Цитат: Power to the people на 18 Јануари 2019, 07:47:36 amЦитат: Dodo на 17 Јануари 2019, 23:04:23 pmИнаку го гледав Г-дин Стакло и добар е, со препорака да се гледаат и двата филма пред него.Кои се тие двата и дали можи без нив да се гледа а да не бидам прашалници цело време?Сакам да одам во кино да го гледам, ни трејлери ни спојери гледам, на нула сум па можи и без претходните ќе поминам.Ни постови читаш Над тебе некој пост, Ван ги има ставено кој шо како, или го игнорирате Ван?
Цитат: Dodo на 17 Јануари 2019, 23:04:23 pmИнаку го гледав Г-дин Стакло и добар е, со препорака да се гледаат и двата филма пред него.Кои се тие двата и дали можи без нив да се гледа а да не бидам прашалници цело време?Сакам да одам во кино да го гледам, ни трејлери ни спојери гледам, на нула сум па можи и без претходните ќе поминам.
Инаку го гледав Г-дин Стакло и добар е, со препорака да се гледаат и двата филма пред него.
Мене првиот ми беше океј за тепање време, вториот ми беше тешка исфорсирана глупост. Не очекувам ништо од третиот, не знам ни дали ќе го гледам.
Утре.