Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Чембрлен па два прста празно, па најдобрите.
Цитат: Deni на 11 Октомври 2016, 15:27:56 pmЧембрлен па два прста празно, па најдобрите. Статистички мислам дека во многу катерогрии сеуште води Џабар..Не знам сега..бидејк после Џордан ерата не пратам НБА.
Не сум користел одамна, али порано имаше едно HideMyIP Platinum/Premium. Знам дека го користев и беше доста добро.
Цитат: velestrumf на 10 Октомври 2016, 01:00:13 amДечки, да не знаете дали можам некако да „скријам“ од Нетфликс, да не препознава дека сум у Германија? Нешо прокси мокси што ти ја знам?Ако ти е преку компјутер. Додаваш адон на фајрфокс......... HolaЕве повеќе на сајтот....http://hola.org/
Дечки, да не знаете дали можам некако да „скријам“ од Нетфликс, да не препознава дека сум у Германија? Нешо прокси мокси што ти ја знам?
Цитат: velestrumf на 10 Октомври 2016, 01:00:13 amДечки, да не знаете дали можам некако да „скријам“ од Нетфликс, да не препознава дека сум у Германија? Нешо прокси мокси што ти ја знам?Да.. Или со Опера кој има вграден ВПН или со Hola (ја има како апликација или екстензија за хром/фајрфокс). едит.. Ќорав сум.
Еднo време Нетфликс мрчеше зa прoксијa, не знaм дaли сеуште е тaкa.
KODI мај френд. КОДИ!!