Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Моментално ја гледам La Casa de Papel, 3та сезона ја почнав;(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Интересна сплеткана крими серија.Приметив дека некои фори ги украле од филмовите како Inside man, Resevoir dogs, во некои епизоди стајлингот на главниот лик е истиот како малата Матилда од Leon : The professional; Ме потсеќа на првите две сезони од Prison Break, каде што секој потег и последиците беа однапред испланирани-предвидени и слично. Позитивна препорака, гледајте.
Си го гледал Before The Music Dies ?
Цитат: Спенсер на 19 Август 2019, 00:39:31 amМоментално ја гледам La Casa de Papel, 3та сезона ја почнав;(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Интересна сплеткана крими серија.Приметив дека некои фори ги украле од филмовите како Inside man, Resevoir dogs, во некои епизоди стајлингот на главниот лик е истиот како малата Матилда од Leon : The professional; Ме потсеќа на првите две сезони од Prison Break, каде што секој потег и последиците беа однапред испланирани-предвидени и слично. Позитивна препорака, гледајте. А со превод шУ прајме?