Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Есенска акција : Дуксери и привезоци + налепница гратис
Цитат: Schmitt на 30 Август 2011, 14:52:49 pmЕсенска акција : Дуксери и привезоци + налепница гратис Може може, ама како што сме тргнале ќе треба комплет облека
Цитат: Martin.A на 30 Август 2011, 15:07:38 pmЦитат: Schmitt на 30 Август 2011, 14:52:49 pmЕсенска акција : Дуксери и привезоци + налепница гратис Може може, ама како што сме тргнале ќе треба комплет облека Комплет зимска опрема . Кожна јакна , скафандер , чизми , волнени чорапи . кожни гаќи
Цитат: IvAnA на 30 Август 2011, 14:27:24 pmЦитат: djidji на 30 Август 2011, 14:23:46 pmПредлог до Администрација, НЕрегистрираните посетители да не можат да ги гледаат линковите (сликите, видеата...), како и Гаражата на членовите на форумов! (доколку има технички можности) Предности од ова има повеќе ...+1Добар предлог.
Цитат: djidji на 30 Август 2011, 14:23:46 pmПредлог до Администрација, НЕрегистрираните посетители да не можат да ги гледаат линковите (сликите, видеата...), како и Гаражата на членовите на форумов! (доколку има технички можности) Предности од ова има повеќе ...+1
Предлог до Администрација, НЕрегистрираните посетители да не можат да ги гледаат линковите (сликите, видеата...), како и Гаражата на членовите на форумов! (доколку има технички можности) Предности од ова има повеќе ...
Привезоците даааа...нека бидат како што е логото CARclub.mk метални во форма на буквите...и бојата си е тааа.. Е вака нешто...
Цитат: DayWalker на 30 Август 2011, 20:39:43 pmПривезоците даааа...нека бидат како што е логото CARclub.mk метални во форма на буквите...и бојата си е тааа.. Е вака нешто...Ова ми се свига... да ! Супер идеа е.... И ми се свига, идеата на Џиџи, за затварање на профилот на надворешните не регистирани членови да не можат да гледаат многу по приватноста наша...
Ми се свиѓа, и мислена ми е одамна, али у моментов стварно немам време да се занимавам и со тоа. Здравје, ќе биде. Се ближи прв роденден на CARclub, ќе измислиме нешто.. А веќе има некои работи што се крчкаат.