Автор Тема: Ваши забелешки, проблеми, предлози  (Прочитано 893506 пати)

Отсутен Martin06

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 252
Одг: Ваши забелешки, проблеми, предлози
« Одговори #300 на: 30 Август 2011, 23:56:05 pm »
Ми се свиѓа, и мислена ми е одамна, али у моментов стварно немам време да се занимавам и со тоа. Здравје, ќе биде. Се ближи прв роденден на CARclub, ќе измислиме нешто.. А веќе има некои работи што се крчкаат.
Со тебе сме сите, брат !!!

+1
Рамните патишта се за брзите коли, кривините се за брзите возачи !!!

http://imageshack.us/photo/my-images/707/opelastragpixelforum.jpg/

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
« Одговори #301 на: 30 Август 2011, 23:57:10 pm »
Ми се свиѓа, и мислена ми е одамна, али у моментов стварно немам време да се занимавам и со тоа. Здравје, ќе биде. Се ближи прв роденден на CARclub, ќе измислиме нешто.. А веќе има некои работи што се крчкаат.

+1
+1 ;)

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #302 на: 31 Август 2011, 01:18:00 am »

+1
+1 ;)

Види, ништо не не кошта, некој што има пријатели по овие... печатнициве...  да ни понуди привезоци, или што е можно да направи... мене... многу ми се свига сликава привезок од DayWalker

Муабетот ми беше... да не правиме цигански работи... платични привезоци... па со хартивчиња внатре...

Ако биде, нека биде... квалитетно направено...

Ајде, момци распрашајте се за понуди....

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
« Одговори #303 на: 31 Август 2011, 01:20:31 am »

+1
+1 ;)

Види, ништо не не кошта, некој што има пријатели по овие... печатнициве...  да ни понуди привезоци, или што е можно да направи... мене... многу ми се свига сликава привезок од DayWalker

Муабетот ми беше... да не правиме цигански работи... платични привезоци... па со хартивчиња внатре...

Ако биде, нека биде... квалитетно направено...

Ајде, момци распрашајте се за понуди....
Така е ако се прави нека се прави квалитетно , овие металниве би биле ептен добри .

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
« Одговори #304 на: 31 Август 2011, 02:43:39 am »
Мхм метални најубаво..смрт нема...неаме и заебанција у дизајн...фонтот и бојата го иаме така да мислам ептен секси ќеиспаднат... :)

Отсутен google

• Редовен
  • Пораки: 2396
« Одговори #305 на: 31 Август 2011, 04:17:16 am »
Предлог до Администрација, НЕрегистрираните посетители да не можат да ги гледаат линковите (сликите, видеата...), како и Гаражата на членовите на форумов! (доколку има технички можности) Предности од ова има повеќе ...
+1

Добар предлог.
да да, јас оддамна сакам ова да му го спомнам на Зеро ама ете денес утре и некој веќе кажал...

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #306 на: 31 Август 2011, 10:11:42 am »
Маици, капчиња, налепници, привезоци и остало треба да следува на секој член кој во иднина би платил чланарина. Како пример би го зел Alfisti RS. Годишна чланарина е околу 1000 денара ( за тие од странство 20 €). На членот кој ќе ги уплати овие пари му следуваат попусти во одредени сервиси, продавници за делови и до 15%. Со самото плаќање чланарина автоматски се добива капче Алфа Ромео и членска карта. Се одредува кој месец во годината се обновува чланарината и се тера.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30067
    • CARclub.mk
« Одговори #307 на: 31 Август 2011, 10:14:40 am »
Тоа е планот. Толку би била и Carclub.mk членарината најверојатно.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #308 на: 31 Август 2011, 10:26:55 am »
Планот е план, сеа да направиме убави квалитетни привезоци...

А за планот, за чланирина јас мислам дека треба да се почека малце... ај да не речам малце повеке...

Бидејки... имаме 700 членови, од кој супер активни се само 20 луге, уште 20 луге се активни, а другото е све пролазно... на 10 дена се појавуваат... као фантоми

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #309 на: 31 Август 2011, 10:29:06 am »
Маици, капчиња, налепници, привезоци и остало треба да следува на секој член кој во иднина би платил чланарина. Како пример би го зел Alfisti RS. Годишна чланарина е околу 1000 денара ( за тие од странство 20 €). На членот кој ќе ги уплати овие пари му следуваат попусти во одредени сервиси, продавници за делови и до 15%. Со самото плаќање чланарина автоматски се добива капче Алфа Ромео и членска карта. Се одредува кој месец во годината се обновува чланарината и се тера.

А што е со попустот кај шлеп служба...? Вам често ви притребува...! ;D

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30067
    • CARclub.mk
« Одговори #310 на: 31 Август 2011, 10:33:47 am »

А за планот, за чланирина јас мислам дека треба да се почека малце... ај да не речам малце повеке...

Бидејки... имаме 700 членови, од кој супер активни се само 20 луге, уште 20 луге се активни, а другото е све пролазно... на 10 дена се појавуваат... као фантоми

Рики, форумот си има трошоци, и има потреба за растење. До сега сите трошоци ги сносам јас, но ако треба да се обезбедат лиценци, побрз сервер (ќе треба, многу брзо), итн итн, не можам целото тоа да го сносам јас. Со членските картици сите членови ги добиваат бенефитите и попустите кај пријателите на форумот, и плус помагаат на форумот да се одржи во живот.

Колку луѓе ќе прифатат - не знам, се надевам доволно.

А има уште планови за растење на Carclub. Наскоро ќе има многу новини.

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3035
  • Слобода или смрт
« Одговори #311 на: 31 Август 2011, 11:46:03 am »
Ајде, нерегистрирани посетители не можат да го видат Гаража форумот.
Сега не можат да го видат па баш им е сеедно затоа што не знаат ни дека постои. Би требало да може да го видат но не и да го отворат.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #312 на: 31 Август 2011, 12:02:38 pm »

На Аlfisti RS не сите членови плаќаат чланарина, тие што се со платена чланарина се болдирани со Црвено ;D ;D ;D ;D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #313 на: 31 Август 2011, 12:04:14 pm »

Си имаме купено каминетче А ЕС ИКС само за влечење, али 4x4 а не ко на некој членови овде 0X2 само ради курчење ;D ;D ;D ;D ;D

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #314 на: 31 Август 2011, 12:05:57 pm »

Си имаме купено каминетче А ЕС ИКС само за влечење, али 4x4 а не ко на некој членови овде 0X2 само ради курчење ;D ;D ;D ;D ;D

Аааааааааа супер...се надевам дека ви служи...плус јапанац е нема утка...! ;D