Автор Тема: Ваши забелешки, проблеми, предлози  (Прочитано 1021795 пати)

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4588
Одг: Ваши забелешки, проблеми, предлози
« Одговори #3465 на: 21 Мај 2014, 23:29:37 pm »
ај сега секој што пиша дека му сметале темите кои не се за автомобили,нека си провери колку поста има во такви не-автомобилски теми па после нека збори дека форумов бил за све и свашта,а најмалку за коли.многу драми се прават за ништо,е мене тоа ме нервира,цело време некој нешто плаче.биди муж и трпи

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #3466 на: 21 Мај 2014, 23:50:42 pm »
Ако јас имам постови во некои глупи теми не значи дека така треба. Џабе спомнуваш плачење и немање муда, тотално ја промашуваш поентата.
Форумов пати од недостаток на самокритика.

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
« Одговори #3467 на: 22 Мај 2014, 17:28:33 pm »
Форумов пати од многу тупење и напињање за глупости и сите изиграваат примадони ако му  реплицираш со контра.Треба малце поопуштено да се однесувате, за некои членови дури имам чувство дека се дојдени тука за да лечат фрустрации од нивниот приватен живот.Relax and it's all good baby bay-bee  ;)

www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Пораки: 3999
  • Turbo
« Одговори #3468 на: 27 Мај 2014, 20:05:43 pm »
Мислам дека се усраа сите теми на форумот.
I’m so mean, I make medicine sick

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44958
  • Il Moderatore
« Одговори #3469 на: 27 Мај 2014, 20:31:23 pm »
Ќе го замолам класниот да пушти реиндексирање :D
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5850
« Одговори #3470 на: 28 Мај 2014, 13:07:57 pm »
Последниве неколку дена кога и да сакам да постирам видео ми дава #Invalid YouTube Link#, до мене е нешто или?

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
« Одговори #3471 на: 28 Мај 2014, 13:08:58 pm »
До тебе е.

Повеќе инфо тука.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5850
« Одговори #3472 на: 28 Мај 2014, 13:13:28 pm »
Фала, порано не требаше да се брише s-от :)

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #3473 на: 28 Мај 2014, 13:14:17 pm »
Колку што знам, секогаш било тоа проблем...

Али не е ни битно, тоа ти е проблемот :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #3474 на: 28 Мај 2014, 16:53:51 pm »
@Chlink, кога ќе се каже некоја паметна работа, наеднаш се активираат процесите за дробење празна слама и веднаш добрата и поучна работа станува покриена од куп булш*т. Кога ќе дојде некој во темава после два-три дена, ќе види дека има 4 страни глупости и едноставно нема ни да прочита она што било корисно напишано. Ќе си ја маркира темава како „прочитана“, успут ќе си кликне на „дизел“ у анкетата и ќе си читка други теми, на пример, ќе гледа кој си купил какви чорапи и каква заштиотна фолија за мобилниот во „си купив/сакам да си купам“...

затоа такви теми треба да бидат обрежани т.е лимитирани. бидејки е автомобилски форум, во тема за автомобилизам па макар и што си купив, треба да биде лимитирано стриктно на она што сте го купиле за вашите љубимци на тркала (автомобили мислев)... тоа од една страна, премногу се толерира, се збори за се и сешто (да не ги набројувам пак сите работи почнувајки со гаќи, чорапи, патики итн итн) исто како и подфорумите за купувам-продавам кај што се продава 95% нешто што благе везе нема со автомобилизмот туку се третира како пазар 3 или реклама 5, а од друга страна кога се спомна за отворање дополнителни теми за мотори, бидејки тука има барем 20 поткатегории, е тогаш....

зеро ке го цитирам:

ова не е СВАШТА КЛУБ... (првиот пат) а вториот пат: ова не е СЕ НА ТРКАЛА КЛУБ... да напоменам декаод мене не беше спомнато отварањето на други теми иако го делам мисењето со тие што побараа и спомнаа... значи со тој одговор од админот се задава директен удар на ителектот на луѓето... сепак, форумов е на зеро и он го води и управува како сака. но крајно време е или да смени нешто и да прејде во автомобилски форум како што доликува или да го смени името на форумот, затоа што ваков форум кој функционира на ваков начин не го заслужува името КАР клуб. баш е СВАШТАклуб.

и пред да рече било кој дека и јас сум пишувал на тој начин, ке бидам доволно само критичен (ке ве спасам од пишување) и ке речам дека ДА И ЈАС ПИШУВАВ НА ТОЈ НАЧИН И ВО ТИЕ ТЕМИ... но старите рекле дека с’ким си, такав си... јбг, ако отидам на фемина форумот да пишувам ке морам да пишувам таму за влошки, витљери, фарба за коса, нокти и се друго за што се пишува на таков форум...

очекував дека кога ке се зголеми бројот на членови на овој форум ке се применат по радикални мерки и ке се доведе форумот на ниво на кое ке биде автомобислки форум. такви радикални промени во неколку наврати беа најавувани од страна на админот но од промените нема ни П а пројдено е бајаги време. се додека бројка ве занима, џабе е се да млатиме празна слама. ДУРИ И ВТОРИОТ АДМИНИСТРАТОР во погорниот пост-цитат свесно го пишува тоа дека е така.

ова ви е одговорот на прашањето зашто слабо пишувам на форумот. било што да ми одговорите нема да реплицирам, а ке го сметам како лична одбрана, што, впрочем е и нормално и људски да се браниш кога си нападнат иако јас не нападнав туку си ја објаснив мојата гледна точка, но зеро и останати од администрација, без оглед на оваа изјава, ке сметаат дека јас сум ги нападнал... нема везе, живот иде даље и то ти је то...

благодарам на вниманието, поздрав.
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
« Одговори #3475 на: 28 Мај 2014, 18:51:04 pm »
Oбично се воздржувам да пишувам на овие теми, пошто форумот си има администрација и башка си бркаат луѓето работа, свака чаС.

На секој стручен форум, на која било тема, особено на поголемите стручни форуми, обавезно имаш и „разно“ подфоруми, подфоруми кои немаат никаква врска со главната тема. И - остај друго - прилично посетени се. Тоа е нормално, очекувано и пожелно. Тоа е начин луѓето кои ги зближила специфичната тема (во нашиот случај коли) да муабетат и на други теми.

Ја лично освен за коли гледам форуми за авијација и музичка продукција. Големите и посетуваните такви форуми на светот имаат и тоа како активни теми и цели подфоруми тотално неповрзани со авијација или музика. Нема ништо лошо у тоа. Секој си клика кај си сака и не клика кај неќе. Чиста работа.

Лошо е кога сите муабети неконтролирано ќе претечат во сите теми (бејслајн офтопик или тзв. „форумски шум“). Но, ако све си е на свое место - нема проблем.

Dear Lord, и тука ли...

Dear Lord,

Ако мислиш дека постот е несоодветен тогаш бриши го. Модератор си или шо си?

Ако не мислиш дека постот е несоодветен тогаш твојот коментар не доликува на модератор. Како модератор треба да си moderate.
« Последно менување: 31 Мај 2014, 15:47:02 pm filipv »

Отсутен VLATKO Џентлменот

• Сениор
  • Пораки: 6221
« Одговори #3476 на: 01 Јуни 2014, 20:08:40 pm »
Форумот ,,Track Days,, да се преименува во настани,собири и сл.

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #3477 на: 01 Јуни 2014, 21:47:00 pm »
Dear Lord, и тука ли...

Dear Lord,

Ако мислиш дека постот е несоодветен тогаш бриши го. Модератор си или шо си?

Ако не мислиш дека постот е несоодветен тогаш твојот коментар не доликува на модератор. Како модератор треба да си moderate.

Ok.

Отсутен nekojtamu

• Редовен
  • Пораки: 1165
Одг: Re: Ваши забелешки, проблеми, предлози
« Одговори #3478 на: 01 Јуни 2014, 22:05:40 pm »
Некој .... изгледа има многу мерак да ми ги брише писанијата. Сигурно пробиле лозинка од модератор па го злоупотребуваат тоа. Нашите модератори се доволно писмени и не верувам дека би избришале нешто без да го прочитаат... Или ако не разбрале, сигурно ќе препрашаат.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44958
  • Il Moderatore
« Одговори #3479 на: 01 Јуни 2014, 22:13:08 pm »
Во која тема конкретно ти фали порака? Само една твоја порака може да видам избришана, и таа е тотално безвезе и нема да има никаква смисла ако се врати назад, бидејќи избришани се 10-тина пораки во таа тема.
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.