Каде и колку да платам за опција на форумот одредени теми да не ги гледам кога ке стиснам на Непрочитани пораки од мојата последна посета и коментари од одредени членови исто така да не ми ги прикажува?
кога би ја имало таа опција и јас би пишувал пак на форумов и јас би платил за истата таа работа.. за теми мање више ама за членови да.
Ајде сега пошто и на двајцата не ви текнува зошто систем за игнорирање членови би бил непрактичен, конфузен и крајно негативен, да ви објаснам.
Во кратки црти - уништување на континуитет. Да речеме дека пораките од еден член нема да ги гледате. Но ќе ги гледате одговорите кон тој член. Нема да знаете на што му одговараат. Нема да можете да го следите целосно и валидно текот на дискусијата. Ќе одговарате и ќе учествувате во дискусија која не ја гледате целосно. Соодветно на тоа, и вашите одговори ќе бидат нецелосни и несоодветни.
Се надевам дека разбравте сега. И аман веќе со ваквите „забелешки, проблеми и предлози.“ Ако некој член ви смета, не го читајте. As simple as that.