Автор Тема: Ваши забелешки, проблеми, предлози  (Прочитано 897347 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Одг: Ваши забелешки, проблеми, предлози
« Одговори #2475 на: 27 Јуни 2013, 20:19:36 pm »
Нема никој со дво третинско мнозинство. Не ми е сигурно без Бадентер. Голема пара е.

Да се банираат сите што гласале треба.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34295
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #2476 на: 27 Јуни 2013, 20:29:00 pm »
Бесцелна тема што прави само раздор меѓу клаберите.

Не би рекол дека раздор е правиот збор. Попрво би рекол дека го разигрува инаетот меѓу клаберите кој се одразува и во други теми. Потоа се жигосуваат некои членови и станува правило да се исмеваат секогаш кога се може. За раздор не би рекол пошто сепак, во понеделник сите пиеме пиво и муабетите од темите ги претвораме во смешки и фини муабети.

ОК си е темата, дискусијата е цело време помеѓу ист круг на клабери чат пат некој ќе ускокне, се врти константно, истите работи се докажуваат, никому ништо.
Мене ми смета што мора секоја друга да се засерува со тоа дизел вс бензин.

Јас мислам дека важам за мајтапџија и off-topic maestro на форумов, ама настрана од тоа иако во темата паѓаат заебанции нема поента веќе да се чита и учествува. Се што беше корисно се спомна. Сега останаа само глупости и критики на тема чиј стил на пишување каков е, кој користел факти, до кое ниво, на кој акцент и други глупости. Дури и да има нешто корисно на темата се засенува од глупости. Се ставаат глупави слики, се прават глупави споредби кои врска немаат со реалноста.

Јас би да се избришат тие 700 страни, да се ослободат неколку гигабајти меморија и темата СТРОГО да се модерира. Освен применливи муабети све друго да се брише. Да се смени смешното име и темата да биде булетин, односно некој да дојде и да прочита нешто корисно.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17782
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #2477 на: 27 Јуни 2013, 20:29:22 pm »
Нема никој со дво третинско мнозинство. Не ми е сигурно без Бадентер. Голема пара е.

Да се банираат сите што гласале треба.

Не може бе, што к*р ќе правам цело лето? Ти банирај се сам! Пу! Срамота!

@Falangasaurus & администрација:
ако не го прифатите легитимниот предлог на Фаланга, темата Бензин вс. Дизел да продолжи со дискусија на сите познати македонски дијалекти, барем да стане интересна и за нормалната форумска популација.
Предлагам штипски, струмички, кичевски и гостиварски дијалект, јас ќе модерирам од гостиварската страна.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44369
  • Il Moderatore
« Одговори #2478 на: 27 Јуни 2013, 21:53:51 pm »
Ај сеа олабавете ја оваа тема од глупости. Оваа тема е прва што ја отворам кога ќе погледнам непрочитани пораки, а најмалку сакам глупости да читам тука.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #2479 на: 28 Јуни 2013, 10:16:30 am »
За мешање на „ривалството“ во другите теми - бришење без пардон! Не мора ни да се објаснуваш. Или префрли, а ако не е за префрлање - бришење.

Како не си се родил порано, да се запознаеше со Хитлер ? ;D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #2480 на: 28 Јуни 2013, 10:17:00 am »
И ти го знаеш дедо ми?

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #2481 на: 28 Јуни 2013, 10:18:09 am »
Ja sum rusin ne zaboravaj, mu tropav na vrata '45 ! ;D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #2482 на: 28 Јуни 2013, 10:36:41 am »
Ахааа ми кажаа дека ти си го барал, ама он на одмор беше во Аргентина. :)

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #2483 на: 28 Јуни 2013, 10:45:42 am »
Ne ja licno, indirektno preku dedo mi bog da go prosti!

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #2484 на: 28 Јуни 2013, 10:58:44 am »
Ај сеа олабавете ја оваа тема од глупости. Оваа тема е прва што ја отворам кога ќе погледнам непрочитани пораки, а најмалку сакам глупости да читам тука.

Симо, with all due respect, сметам дека би требало да го преформулираш пишаното.

ако не го прифатите легитимниот предлог на Фаланга, темата Бензин вс. Дизел да продолжи со дискусија на сите познати македонски дијалекти, барем да стане интересна и за нормалната форумска популација.
Предлагам штипски, струмички, кичевски и гостиварски дијалект, јас ќе модерирам од гостиварската страна.

Јас дадов само мислење. А не гледам како пишувањето на дијалект може да го реши проблемот што го создава темата а уште помалку како тоа би било интересно за „нормална“ форумска популација.

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3035
  • Слобода или смрт
« Одговори #2485 на: 28 Јуни 2013, 11:39:25 am »
Искрено ќе кажам...преку таквото ми дојде од таа темата бензин дизел, па уште и да добивам „опомени“ од типот никој не те тера да читаш. Кога е таква работата, пријатно, се гледаме, јавете се кога ќе се подобри ситуацијата

Симо да прикаќам сега слика дека овде нема гласање па селективноста е дозволена? Убаво ти кажав нема потреба од такви изјави јавно..

Отсутен deanMKD

• Редовен
  • Пораки: 1330
« Одговори #2486 на: 28 Јуни 2013, 12:57:21 pm »
Незнам кој ми го избришал постот со мадињата во Дизел вс Бензин ама стварно ми потекоа..Луѓе олабавете, и возете колку што ви е длабок џебот, што друго да ви кажам. Ај искулирајте и не се напнувајте плс. :)

Отсутен Баги

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 794
« Одговори #2487 на: 28 Јуни 2013, 14:44:56 pm »
предлог некако да стига нотификација кога некој ќе го цитира твоето мислење....

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5841
Одг: Re: Ваши забелешки, проблеми, предлози
« Одговори #2488 на: 28 Јуни 2013, 14:47:07 pm »
Неколку пати е предложено, и добро би било да се стави лајк опција.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #2489 на: 28 Јуни 2013, 14:48:27 pm »
Меѓу првите постови на темата го предложив истото. Одговорот беше дека ова не е Фејзбук туку е форум. Сепак сеуште стојам цврсто зад тој прдлог и мислам дека треба да се имплементира.