и сега, као демек, после твоето објаснување треба да речеме аааа... ок... немаш време па затоа, ај ок... ти може...?
Не, него човекот убаво ти објасни зошто користи повеќе табови, и зошто не треба да лепиш етикета на некој кој не ги прави работите за начин кој е прифатлив за тебе или не е твојот начин...
прво и основно НЕ ЗАЛЕПИВ ЕТИКЕТА на никого.. научи што значи тој термин па употреби го...
второ, не се работи за МОЈ НАЧИН туку се работи за барање за колегијалност... значи некој има проблем, малку по спор нет и проблемот излегува во сликата што си ја постирал... терминот подвоена личност е крајно глуп, ама у тој моент само тоа ми текна за компарација...
ете, од друга страна ти рече дека си правел така, ама сега не правиш, зашто свесен си дека има проблем па да бидеш по колегијален.. од друга страна членот погоре рече буквално КОЈ ВЕ ЕБЕ ВАС што вие се нервирате, јас ке си терам по старо..
и за крај, нема да дикутирам више по ова прашање со никого.. како сакате така правете... не сум јас тој што ке суди, цени, проценува, одлучува и укажува.. зеро објасни и тоа треба да биде правило за сите... а оние безобразните... е па они се безобразно безобзирни ако продолжат.. тоа е тоа... толку од мене..