Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Јас предлагам да се избришат тие теми или админиве во еден пост нека ги набројат сите германци,јапонци и тн кај своите теми и да ги заклучат за да нема препукување
Господин началник...господин началник...!!!Ја предлагам да и напраите тоа маиците побрзо и да не викните на еден собир, оти ако се забаите уште троа и после се погодит да не сум тука ќе ве утепам сите....началнициве де...
Цитат: Sportex на 15 Април 2011, 17:00:54 pmГосподин началник...господин началник...!!!Ја предлагам да и напраите тоа маиците побрзо и да не викните на еден собир, оти ако се забаите уште троа и после се погодит да не сум тука ќе ве утепам сите....началнициве де... Абре не туку се шуњај! Ме праплаши, баго. Не шунај се така! Каков је овој однос кон началникот? Апансас! Ти знаеш шчо е еден началник, бре!?
Маче...абе шо маче..мачето е тигар за него....
Маиците ги чекаме од понеделник. :\
Цитат: zeroSignal на 15 Април 2011, 17:05:18 pmМаиците ги чекаме од понеделник. :\Ајде, Аирлијаааа дај да се договориме ние што сме од Скопје, да си направиме еден мал мини собир... да седнеме некаде на кафе... ја предлагам во Лептокарија во Челзи, горе е лабаво и големо е... таман ке не собере едно 15-20 луге без проблем...