Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Предлог од мене до уважаеми администратори...Секој прекршок да се казнува со пиво....Листат на казни одредете ја сами ама немој да барате совети и одите на консултации со влада....!!!Да се состави ексел листа на казни и кога ќе има собир да се платат казните од страна на прекршителите...Листите да се ажирираат и објавуваат барем еднаш неделно....Барем не треба да бараме спонзори за пиво....
Па и се разликува. Бела и светло сива
Цитат: Sportex на 28 Февруари 2011, 22:50:10 pmПредлог од мене до уважаеми администратори...Секој прекршок да се казнува со пиво....Листат на казни одредете ја сами ама немој да барате совети и одите на консултации со влада....!!!Да се состави ексел листа на казни и кога ќе има собир да се платат казните од страна на прекршителите...Листите да се ажирираат и објавуваат барем еднаш неделно....Барем не треба да бараме спонзори за пиво.... и да се надоврзам .... казнетите да немаат право на избор за марката на пивото .... мезето да е заедничко.... количината ..индивидуална кој колку може
Pozadinate ne ja manjajte top se boite... nemora forumov da go pravime shutka fest...
Мој предлог е... ке се прави ли пак некој собир или драгстер... или толку ни се могуќностите???