do Gojdo - izvini uste ednas i toa javno, i "ne zali" ne ce moras da me citas povece zasto nema ni da ucestvuvam na ovoj forum, barem dodeka ne vidam deka ne go zlouptrebuvaat tipovi kao Deki1 koj na drug forum delumno citira ona sto ovde sum rekol i toa istiot den koga ovde komentiram (kao da e ova pod-forum na koli.com.), e sega neznam jas mislev deka e ova nesto drugo, nesto novo, sosema razlicno od toj forum na koj nikogas ne sum ucestvuval, za zal ce mora i ponatamu da ucestvuvam na hrvatski i srpski forumi kade nivoto na diskusija e sosema nesto drugo, mislam i ovde ima super decki i OK diskusii i ja odvreme navreme gi sledam - ama stvarno toa malku plevel sto e si go pravi svoeto.
do banzai - Blagodaram za razbiranjeto i vi posakuvam uspeh so CARclub.
p.s. Logovo vi e extra
Друже очигледно е дека имаш некој друг проблем кој нема врска со форумов и неговите членови. Нема потреба да ми се извинуваш ни лично ни јавно, можеме да го надминеме сето без лигавење. Убаво почна со дискусијата за искуствата со твојот TDI и си помислив дека си ОК дечко, па ти пишав ПП за да се преиспитам и да ги расчистиме недоразбирањата (опцијата сеуште стои отворена). Одговор добив "ништо лично" и после во јавна дискусија откриваш дел од муабетот по ПП, а ти смета што некој цитирал твоја јавна порака на друг форум?
Што се однесува до нивото на дискусија, кога веќе спомна, прочитај си ги твоите постови од почеток и види на кое ниво се, па потоа види како ти придонесе за овој нов македонски форум. Овде имало ОК дечки, ама ти неможеш со нив да комуницираш заради тоа ситно плевел? I call that BS.
BTW, Банза ти вика никој не те држи со сила. Јас викам остани и учествувај на форумов и направи го подобро место, како оние странските кои ги милуваш. Не чекај некој друг да го направи тоа за тебе и ти да дојдеш на готово, како што самиот рече тоа ситното плевел. Идиоти има и на тие форуми, и порано или подоцна ќе бидат решени, па ќе дојдат нови и нив ќе ги решат и така. Ја имаш администрацијата, комуницирај, дечките се мнгу коректни и разбрани. Спорот со мене лично не е проблем да го решиме. За тој другиот...no comment.