Автор Тема: Ваши забелешки, проблеми, предлози  (Прочитано 895372 пати)

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Одг: Ваши забелешки, проблеми, предлози
« Одговори #630 на: 13 Ноември 2011, 23:57:33 pm »
Значи ако е ок дечкото и сакаше да го испоштува форумов од атер ќе сменеше аватарот. Нека не ми кажува никој приказни вака онака, кој ќе дојде на форум за коли и ќе стави аватар од мики маус. Само една работа треба да направи и секој мислам дека поинаку ќе го свати.

Он дојде со намена НО полека полека му се уарни и сега веќе е од ќеиф на форумов А тоа се знае чива победа е.

Со него ќе комуницирам како со секого без разлика на неговата дрскост во некои од постовите само ако го испоштува форумов со мењање на аватарот а мислам дека повеќе членови го имаат ова мислење.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #631 на: 14 Ноември 2011, 00:02:03 am »
Не бе супер си е ...јас утре планирам да си го сменам аватарот и да си ставам МЕЧЕТО УШКО!

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #632 на: 14 Ноември 2011, 00:04:35 am »
Не бе супер си е ...јас утре планирам да си го сменам аватарот и да си ставам МЕЧЕТО УШКО!
Jaс нешто вака:

Да се знае кој е највечи! :)

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
« Одговори #633 на: 14 Ноември 2011, 00:18:24 am »
Еден предлог диектива до класниот, на порталот, на секоја новост да има Фејсбук лајк копче :)
А за ова другово, мислам дека Карклуб во неколку наврати покажа и докажа дека нее само форум!!! Мислам сите што сме тука се дружат, на собирот за роденденот не видов ништо друго освен насмевки на лицата ( посебно на класниот добро ) така да тоа тешко дека некој ќе успее да ни го скрати :D тоа што и како од каде сме дојдени, е баш голема работа...Класниот успеа да ни овозможи едно вакво прекрасно место за ние да можеме да си го продолжиме нашиот муабет за колити а што е најбитно да си го прошириме пријателството :D

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30073
    • CARclub.mk
« Одговори #634 на: 14 Ноември 2011, 02:00:47 am »
Члинк, каков никнејм некој ќе избере, е апсолутно негов избор. Ако сака може да биде Мики Маус, ако сака може да биде Загор, ако сака може да биде и Алан Форд - ама баш ништо не ми смета.

Друг ми е муабетот - дали некој дошол со некаква намера на форумов, не можеме да знаеме. Од нас останува само да имаме трпение и да бидеме отворени кон секого - а мислам дека до сега сме докажале дека сме такви. Не е ничива победа, битно е да се дружиме.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #635 на: 14 Ноември 2011, 02:13:23 am »
Во ред, во мој интерес е да не го продолжувам муабетот, затоа и нема. Ама во вакви конкретни случаеви тоа ти што го кажа е еднакво на тоа дека сите треба луди да се прајте дека сте, во стил еве доказ за убиство ама пошто не си го пријавил кај судијата неважи, убиецот на слобода (Ова е само пример).

Може пак нема убаво да ме сватиш ама да не го тупиме има побитни работи, како дружење...

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14719
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #636 на: 14 Ноември 2011, 02:17:07 am »
Јас оставаам на класниот да си реши шо како и со кој член ке постапи,само ме интересира кои се тие 2 членови кои кркале бан и за шо кркале бан... :)
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5728
« Одговори #637 на: 14 Ноември 2011, 02:18:00 am »
ja ne su ottuka more koj krkal van i zasho more please pm  ;D :D ;)

Отсутен magdalena

• Почетник
  • *
  • Пораки: 13
  • Crash-test Master!
« Одговори #638 на: 14 Ноември 2011, 02:47:16 am »
Еден предлог диектива до класниот, на порталот, на секоја новост да има Фејсбук лајк копче :)

на порталот, на секоја новост - (јас љубам да ги викам текстови, постови итн) ИМА фејсбук лајк копче, а и пар други копчиња за споделување и по други социјални мрежи. фала ти на вниманието и пријатно. (верувам дека овде ќе ме читаш како што по дома не ме слушаш)

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16756
  • Keep it 100
« Одговори #639 на: 14 Ноември 2011, 04:47:16 am »

на порталот, на секоја новост - (јас љубам да ги викам текстови, постови итн) ИМА фејсбук лајк копче, а и пар други копчиња за споделување и по други социјални мрежи. фала ти на вниманието и пријатно. (верувам дека овде ќе ме читаш како што по дома не ме слушаш)
;D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #640 на: 14 Ноември 2011, 22:19:44 pm »
Дај не хејтајте по огласиве ако не сте заинтересирани за купување на продуктот.

Отсутен Dean

• Редовен
  • Пораки: 1340
« Одговори #641 на: 14 Ноември 2011, 23:39:18 pm »
последно време забележав менување на никови кај членовите, мислам дека треба да постои тема во која би се доставило барање со наведување на причината за менување на никот и да се знае јавно членот X сега е познат како Y од тие и тие причини, оправдано е во случај никот на членот да е поврзан со одредена марка на кола, па ја продал колата и купил друга марка, но сепак убаво е да знаеме другиве членови со кого комуницираме

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30073
    • CARclub.mk
« Одговори #642 на: 14 Ноември 2011, 23:44:39 pm »
Добра идеја. Ќе биде земена во предвид!

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5728
« Одговори #643 на: 15 Ноември 2011, 00:11:20 am »
decki moderatori  dajte be poveke faci za emocii, kao povrakanje, nervoza, ligi tecenje , lupanje gol gz ..... ;D ;D ;D ;D ;D  ;) pozz

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20803
« Одговори #644 на: 15 Ноември 2011, 01:30:36 am »
NUME бе ;D ;D ;D ;D ;D

Уше тоа фали еаго :D
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.