Овој маус е од другиот форум, башка знае дека имале некоја платена си реклама, ме мрзи да дочитувам. Што значи неговиот ник како и подписот како и неговот понашање може да дојде само до еден заклучок а тој е- да го омаловажува и обезвреднува форумот. Мој нај озбилен предлог БАН! Таму и за помали идиотски работи делат банови.
Мање више голем дел сме (бивши) од таму

За таа платена реклама знаат сите, а и пишува насекаде за тоа како одеднаш им свртеле грб на Хјундаи, што и воопшто не ме чуди познавајќи ја (виртуелно) нивната администрација. Истите тие збореа како и мене ми е извршена лоботомија, па што можев ја да сторам освен да се изнасмеам на нивните глупости

carclub е заедница и како таква треба да функционира, а за тоа е потребно самоконтрола и почитување на другите. Мики Маус да претера - претера, ама ете ова нека му биде лекција! Со Бан ке бидеме исти, ако не и полоши од оние... извиканите! Би замолил за малку повеќе толеранција помеѓу нас и го канам Мики Маус на следниот собир да присуствува и да се запознае лично со сите, ипак друго е на „хартија“ - не можат чувствата правилно да се доловат. И ја имав одредени нервози со дотични клабери, ама сеа гледам дека нервозите биле беспотребни

Секој си го брани својот бренд и само од тука произлегуваат кавгите. Сигурен сум дека еден ден ќе се смееме на све ова, а Мики и незнам таму кој ќе бидат најдобри другари

Поздрав до Sportex и Cuore Sportivo ! btw кое беше нашето мото, еден за сите - сите за никаде или