Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Тоа е одлична работа, а и пред се потребно е дефинитивно...тоа што живееме сеуште во минатото е проблем...јес да тие што се поактивни членови (можда не сум ја активен ептен) не гледам зашто би било проблем да одделат некој денар...Форумов е стварно едно преубаво место за сите автомобилски ентузијасти...плус што е нај прајслес од се, тоа е пријателството... мислам дека тоа нема цена...а на форумов сериозно има многу добри луѓе, да не речам срцинја..ја поздравувам идеата, ја сум за ))
. На членот кој ќе ги уплати овие пари му следуваат попусти во одредени сервиси, продавници за делови и до 15%.
Цитат: zeroSignal на 01 Септември 2011, 11:32:54 amИма инсталирано Tapatalk на форумов (не е активиран), али не ми се даваат пари за импликацијата да тестирам.Симни ја за беспари... Јас еднаш ја ставив, и ја тргнав. Штознам, некако чудна беше. Може и добра е ако се навикнеш.
Има инсталирано Tapatalk на форумов (не е активиран), али не ми се даваат пари за импликацијата да тестирам.
а никој не ми се заблагодари на мене затоа што спомнав!!!