Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
фала дечкипрашање за симе со ицс за навигацијата кај да барам нови јас имам некои в кола ама да не се стари?немам никакво искуство се надевам ги бараташ ги знајш
Цитат: Borce BT Alfa на 03 Април 2013, 11:32:21 amфала дечкипрашање за симе со ицс за навигацијата кај да барам нови јас имам некои в кола ама да не се стари?немам никакво искуство се надевам ги бараташ ги знајшјас немам навигација во мојата, но колку што знам со таа навигација си „је*ан“, затоа и не се потрудив да ја „доопремам“ http://www.navigation.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Navteq-NavteqEurope-Site/en_GB/-/EUR/ViewApplication-DisplayCachedWelcomePageОбрати се кај овие со мејлче, може знаат нешто повеќе ...
Одлично количе! Со здравје да се вози!
Борчее, создравје да се вози, одлично! Само уште да беше Мануал 156-та ќе ја продаваш?
Ко` што гледаш, покриеност за балканов во навигацијата не постои, ама ако патуваш по европа, сепак има мапи од овој век
Аууууууу БРОД, со здравје да си го возиш.
Цитат: AUUU на 03 Април 2013, 10:20:40 amСега прв пат гледам дека имало и вакви 166ки, ПА ВАКА ТРЕБА ДА ИЗГЛЕДА АЛФА 166, а не со тупана фаца, тужна.Прв пат гледав ваков примерок.... Фантастично изгледа, со здравје да се вози! сТрамота, не си кликнал на мојот потпис а?!
Сега прв пат гледам дека имало и вакви 166ки, ПА ВАКА ТРЕБА ДА ИЗГЛЕДА АЛФА 166, а не со тупана фаца, тужна.Прв пат гледав ваков примерок.... Фантастично изгледа, со здравје да се вози!
Цитат: AUUU на 03 Април 2013, 10:20:40 amСега прв пат гледам дека имало и вакви 166ки, ПА ВАКА ТРЕБА ДА ИЗГЛЕДА АЛФА 166, а не со тупана фаца, тужна.Прв пат гледав ваков примерок.... Фантастично изгледа, со здравје да се вози! баш си некој туп у фацата(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Види го кукленце
Едина фреза на фoрумов е со портокалови бандаши