Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
No Comment! Прописно ауто!Малку ме буни опремата Ti, прво заради бандашите, второ, бела кожа, ги нема командите на волан, и илуминацијата на инструментите е зелена, четврто, гумени педали за гас и кочница, беџот на ербегот сигурно не му е таму место итн. ЦитатИ мене ме буни ама ги гледав и другите со ти опрема ај за бандаш не ми е чудно внатре со викаш за педалите сите се со гумирани гумици нема она спорт лоок комади на волан на некој има на некој не а за кожата и таблата зависи поизборот на купивачот по мое мислење можи грешам не велам неЦитат: zeroSignal на 03 Април 2013, 10:04:41 amИзвади ги TI значките, и таман ќе биде! Со здравје да си ја возиш колата! фала класен и со занчки и без нив е таман
И мене ме буни ама ги гледав и другите со ти опрема ај за бандаш не ми е чудно внатре со викаш за педалите сите се со гумирани гумици нема она спорт лоок комади на волан на некој има на некој не а за кожата и таблата зависи поизборот на купивачот по мое мислење можи грешам не велам неЦитат: zeroSignal на 03 Април 2013, 10:04:41 amИзвади ги TI значките, и таман ќе биде! Со здравје да си ја возиш колата! фала класен и со занчки и без нив е таман
Извади ги TI значките, и таман ќе биде! Со здравје да си ја возиш колата!
Сува Алфата некако.
Сега прв пат гледам дека имало и вакви 166ки, ПА ВАКА ТРЕБА ДА ИЗГЛЕДА АЛФА 166, а не со тупана фаца, тужна.Прв пат гледав ваков примерок.... Фантастично изгледа, со здравје да се вози!
стигна уште еден брод на форумов
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“