Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Шмрц..
Да се разбереме, не давам негативен коментар, според мене ова е единствената добро издизајнирана Ц класа. Во духот на W202. Другите Ц што излегоа у меѓувреме и отпосле, тапа се.
Како за кого Мене не ми изглеа на ништо посебно, а не па одлично. Да не беше таа боја, многу веројатно немаше ни да ја видам колата.
Младечка само во АМГ и Купе изведба (купето малце тапа е додуша). Другото е средновечна криза или пензија. Младечко:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Пензионо:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Да се разбереме, не давам негативен коментар, според мене ова е единствената добро издизајнирана Ц класа. Во духот на W202. Другите Ц што излегоа у меѓувреме и отпосле, тапа се.
Јас сепак си стојам до мојот избор. Ова твоето младечкото ми е ептен да не кажам хард кор. Суптилен изглед барам јас, некоја златна средина.
Не и личи на оваа шасија спортски пакет. Дури и глупо изгледа. Дури со сила направена изгледа.