Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: ace-106 на 23 Август 2011, 20:03:40 pmАииииии каков си бе Мики несмее човек да си каже што му лежи на душа Не дека имам нешто против голфови ве али ксарата што ја имаш едно минимум 2 пати боље изгледа, башка еден ремап и паѓање у несвес...
Аииииии каков си бе Мики несмее човек да си каже што му лежи на душа
Аце сериозно собирај пари за ремап. Да имав турбодизел, ќе гладував и жеднеев досега!
Цитат: MartinAlfista на 23 Август 2011, 21:05:47 pmАце сериозно собирај пари за ремап. Да имав турбодизел, ќе гладував и жеднеев досега! Ееее Мартинчо да се собираа така лесно убаво ке беше,ама сметки,чуда глупости се на мој грб!Сепак не се откажувам од ремап-от,ама сега за сега неможам
2.0 TDI-110HP
Вчера во комбинација за кеш, за малце ке земев Голф 4 ТДИ 150 кс, 4 моушан темно сиф, со новата шал табла, 3ка волан, го пробав... ракета од кола... Цена 3000 евра
Не не... само голфот... има комбинациии Некако... не ми изгледаше... дека е чиста колата...
Цитат: RikiRulz на 24 Август 2011, 10:24:10 amНе не... само голфот... има комбинациии Некако... не ми изгледаше... дека е чиста колата... Немој да си ја земал без докменти, едино ако немаш некој сајли пуштено таму во МВР па да ти средат документи, после ќе бидеш рики со гољфот
Цитат: chlink на 24 Август 2011, 10:26:14 amЦитат: RikiRulz на 24 Август 2011, 10:24:10 amНе не... само голфот... има комбинациии Некако... не ми изгледаше... дека е чиста колата... Немој да си ја земал без докменти, едино ако немаш некој сајли пуштено таму во МВР па да ти средат документи, после ќе бидеш рики со гољфот Со документи... бе... туку... има документи, а еден од друг ја купиле... комбинации некој не се знае чива е...
Цитат: RikiRulz на 24 Август 2011, 10:40:47 amЦитат: chlink на 24 Август 2011, 10:26:14 amЦитат: RikiRulz на 24 Август 2011, 10:24:10 amНе не... само голфот... има комбинациии Некако... не ми изгледаше... дека е чиста колата... Немој да си ја земал без докменти, едино ако немаш некој сајли пуштено таму во МВР па да ти средат документи, после ќе бидеш рики со гољфот Со документи... бе... туку... има документи, а еден од друг ја купиле... комбинации некој не се знае чива е...ееее па тоа Е проблем ама лесно се решава, ако удриш човек ќе идат кај првиот ггазда и ќе го апсат одма, за него е лошо.