Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
За на снег само Шветска
море, плажа, ладно пиво со индиски ореви,мх мхДосадно ми е на работа, нема работа сега па вакви мисли ми поминуваат низ глава, али како по правило пред да си одам сигурно ке ме натрупаат со работа, па ќе пцујам и плажа и море и се.
Е лесно ви е на вас од УЈП, по пет пати на одмор идете.Мојот одмор заврши и сега ќе скапам.Плус сугурен сум дека пола држава би донирала пари само да ве пратат негде подолго на одмор, само вие да уживате и да не работите.
Цитат: kalimero на 17 Август 2011, 14:04:42 pmЕ лесно ви е на вас од УЈП, по пет пати на одмор идете.Мојот одмор заврши и сега ќе скапам.Плус сугурен сум дека пола држава би донирала пари само да ве пратат негде подолго на одмор, само вие да уживате и да не работите.Чим е од УЈП тури му курот...дипломиран МИТОЛОГ, нормално е по 3 пати да оди на одмор !
tri obikolki okolu Skopje i op edno BMW 520 na plin;))))
Цитат: Sportex на 17 Август 2011, 14:07:19 pmЦитат: kalimero на 17 Август 2011, 14:04:42 pmЕ лесно ви е на вас од УЈП, по пет пати на одмор идете.Мојот одмор заврши и сега ќе скапам.Плус сугурен сум дека пола држава би донирала пари само да ве пратат негде подолго на одмор, само вие да уживате и да не работите.Чим е од УЈП тури му курот...дипломиран МИТОЛОГ, нормално е по 3 пати да оди на одмор !Спортекс не турај многу , да не останеш дома без мебел се шалам другар
Цитат: DareBmw на 17 Август 2011, 14:09:31 pmЦитат: Sportex на 17 Август 2011, 14:07:19 pmЦитат: kalimero на 17 Август 2011, 14:04:42 pmЕ лесно ви е на вас од УЈП, по пет пати на одмор идете.Мојот одмор заврши и сега ќе скапам.Плус сугурен сум дека пола држава би донирала пари само да ве пратат негде подолго на одмор, само вие да уживате и да не работите.Чим е од УЈП тури му курот...дипломиран МИТОЛОГ, нормално е по 3 пати да оди на одмор !Спортекс не турај многу , да не останеш дома без мебел се шалам другар Ех знам чичко ми работеше порано во УЈП беше шев на инспекторат...така да јасни ми се некои работи ! А шо пати за мебелот се фана...ако сакаш да ми купиш нов ела земи си го овој. Мада освен Г-то во дневнa се друго е ново, годинава реновирав !
Ана Николич, врв...
Цитат: S16 на 12 Август 2011, 01:23:04 amЦитат: Cuore Sportivo на 12 Август 2011, 01:10:47 amКако не бе, сигурно е поинтересно. Гледаш кола се трка сама со себе....и возачки мајстории долж цела етапа.Ма супер се они, али далеку од тоа дека се поинтересни од F1
Цитат: Cuore Sportivo на 12 Август 2011, 01:10:47 amКако не бе, сигурно е поинтересно. Гледаш кола се трка сама со себе....и возачки мајстории долж цела етапа.
Како не бе, сигурно е поинтересно. Гледаш кола се трка сама со себе.