Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Sportex на 08 Август 2011, 12:06:42 pmЦитат: DENDE-LANCERED на 08 Август 2011, 12:03:09 pmZnam za ASX, go probav na test voznja bas so toj motor.Ide mnogu dobro ako pamtite bas pisav za toa deka bev iznenaden kako vlece u 6ta brzina, da da u 6ta brzina.Toj motor vo Lancer = perfekcija! za nas standart i uslovi.Тој мотор у Лансер и плус со ремап на 178 КС и 380 Нм, и има да биде...лансеров е Пичка ти матер...еј!Nema[ potreba od remap, super si e vaka.
Цитат: DENDE-LANCERED на 08 Август 2011, 12:03:09 pmZnam za ASX, go probav na test voznja bas so toj motor.Ide mnogu dobro ako pamtite bas pisav za toa deka bev iznenaden kako vlece u 6ta brzina, da da u 6ta brzina.Toj motor vo Lancer = perfekcija! za nas standart i uslovi.Тој мотор у Лансер и плус со ремап на 178 КС и 380 Нм, и има да биде...лансеров е Пичка ти матер...еј!
Znam za ASX, go probav na test voznja bas so toj motor.Ide mnogu dobro ako pamtite bas pisav za toa deka bev iznenaden kako vlece u 6ta brzina, da da u 6ta brzina.Toj motor vo Lancer = perfekcija! za nas standart i uslovi.
Цитат: Cuore Sportivo на 08 Август 2011, 11:39:48 amЦитат: chlink на 08 Август 2011, 11:37:04 amЦитат: Falanga на 08 Август 2011, 11:33:01 amСамо на Члинк од алфистите му признавам дека не е педер. Другите сите се. Си знае Члинк зошто..... нели Члинк?Море ќути се обрукавме, на куоре му идеше да ме запали таму одма сосе колата сум ставил се одма на продажба и бандажи и гуми, ќе се обрне повеќе внимание од сега на брзината, ова ептен срамота, си знаев јас и тоа, ама ми требаше да го видам. Требаше ја да ја возам. Абе друже не е до мене веруј, да речеме дека и на старт нетргам убаво(иако заради големата тежина во багажник беа преднати тркала кренати) на 2500 обртаи шлајфуваше, кола од 106kw 144 коња или 169 nm требаше даго искине ксаричето од 90 коња, рецимо со сите попраавки и освежување нека има 100. Возачот на кривини сегледа не на правец, доколку сумливо ти се моите возачки способности имаш предизвик од мене, моеш да бираш, дали сакаш водно дали друг пат со кривини и возачки со време да се пробаме, и тоа ти со твојата ја со мојата алфа. На крај краева што не влезе во кола да возиш, јас не забранив.
Цитат: chlink на 08 Август 2011, 11:37:04 amЦитат: Falanga на 08 Август 2011, 11:33:01 amСамо на Члинк од алфистите му признавам дека не е педер. Другите сите се. Си знае Члинк зошто..... нели Члинк?Море ќути се обрукавме, на куоре му идеше да ме запали таму одма сосе колата сум ставил се одма на продажба и бандажи и гуми, ќе се обрне повеќе внимание од сега на брзината, ова ептен срамота, си знаев јас и тоа, ама ми требаше да го видам. Требаше ја да ја возам.
Цитат: Falanga на 08 Август 2011, 11:33:01 amСамо на Члинк од алфистите му признавам дека не е педер. Другите сите се. Си знае Члинк зошто..... нели Члинк?Море ќути се обрукавме, на куоре му идеше да ме запали таму одма сосе колата сум ставил се одма на продажба и бандажи и гуми, ќе се обрне повеќе внимание од сега на брзината, ова ептен срамота, си знаев јас и тоа, ама ми требаше да го видам.
Само на Члинк од алфистите му признавам дека не е педер. Другите сите се. Си знае Члинк зошто..... нели Члинк?
Цитат: chlink на 08 Август 2011, 11:46:46 amЦитат: Cuore Sportivo на 08 Август 2011, 11:39:48 amЦитат: chlink на 08 Август 2011, 11:37:04 amЦитат: Falanga на 08 Август 2011, 11:33:01 amСамо на Члинк од алфистите му признавам дека не е педер. Другите сите се. Си знае Члинк зошто..... нели Члинк?Море ќути се обрукавме, на куоре му идеше да ме запали таму одма сосе колата сум ставил се одма на продажба и бандажи и гуми, ќе се обрне повеќе внимание од сега на брзината, ова ептен срамота, си знаев јас и тоа, ама ми требаше да го видам. Требаше ја да ја возам. Абе друже не е до мене веруј, да речеме дека и на старт нетргам убаво(иако заради големата тежина во багажник беа преднати тркала кренати) на 2500 обртаи шлајфуваше, кола од 106kw 144 коња или 169 nm требаше даго искине ксаричето од 90 коња, рецимо со сите попраавки и освежување нека има 100. Возачот на кривини сегледа не на правец, доколку сумливо ти се моите возачки способности имаш предизвик од мене, моеш да бираш, дали сакаш водно дали друг пат со кривини и возачки со време да се пробаме, и тоа ти со твојата ја со мојата алфа. На крај краева што не влезе во кола да возиш, јас не забранив. Не реков дека си лош возач. Требаше една од неколкуте трки да ја пробам ја.
cuore изнини вчера за капачето, не знаев......Се надевам дека не ми се лутиш, така?
Цитат: osmica8 на 08 Август 2011, 15:08:15 pmcuore изнини вчера за капачето, не знаев......Се надевам дека не ми се лутиш, така?Од колата нешто?
Цитат: MartinAlfista на 08 Август 2011, 15:43:48 pmЦитат: osmica8 на 08 Август 2011, 15:08:15 pmcuore изнини вчера за капачето, не знаев......Се надевам дека не ми се лутиш, така?Од колата нешто? Ништо, битолско педерче ми се опна на кола вчера ко на тросед.
Цитат: Cuore Sportivo на 08 Август 2011, 15:48:18 pmЦитат: MartinAlfista на 08 Август 2011, 15:43:48 pmЦитат: osmica8 на 08 Август 2011, 15:08:15 pmcuore изнини вчера за капачето, не знаев......Се надевам дека не ми се лутиш, така?Од колата нешто? Ништо, битолско педерче ми се опна на кола вчера ко на тросед. A oва педерче и битолско не одат заедно. Скопско и педерче одат како пиво и кикирики!
После тоа тоа на Аце роверот ме крепеше без проблем цела вечер, дури и шанк има сега.