Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: djidji на 04 Август 2011, 00:48:00 amЦитат: Sportex на 03 Август 2011, 23:35:54 pmЦитат: bubeqwerty на 03 Август 2011, 23:34:05 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Ми се врти Ferrari 458 Italia , една е, се врти низ Скопјево Ептен мерак ми прави - омилено ауто ми е! Џиџи...готов си....Изгоре кесето!Стори се гастрјбајтер во пуста јабана оти тешко тебе!Мора него ќе го сторам гастербајтер - најубоо I`ll be back...... with a Ferrari 458 Italia
Цитат: Sportex на 03 Август 2011, 23:35:54 pmЦитат: bubeqwerty на 03 Август 2011, 23:34:05 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Ми се врти Ferrari 458 Italia , една е, се врти низ Скопјево Ептен мерак ми прави - омилено ауто ми е! Џиџи...готов си....Изгоре кесето!Стори се гастрјбајтер во пуста јабана оти тешко тебе!Мора него ќе го сторам гастербајтер - најубоо
Цитат: bubeqwerty на 03 Август 2011, 23:34:05 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Ми се врти Ferrari 458 Italia , една е, се врти низ Скопјево Ептен мерак ми прави - омилено ауто ми е! Џиџи...готов си....Изгоре кесето!Стори се гастрјбајтер во пуста јабана оти тешко тебе!
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Ми се врти Ferrari 458 Italia , една е, се врти низ Скопјево Ептен мерак ми прави - омилено ауто ми е!
Вторникот возам по Партизанска, и кај Буњаковац го гледам Ferrari 458 паркирано отворил хауба, се собрал народ. Си викам, ај го прегреал му ебал матер, кога што ќе видам напред му е гепек
Едно вакво и вака да си играм со него.
Ц витамин 2 грама, Mg шумеќа дупла доза и витамин Е
Упсарин,кафетин и витамин Б6 EDIT: 2 кафетина
Цитат: ace-106 на 06 Август 2011, 10:32:30 amУпсарин,кафетин и витамин Б6 EDIT: 2 кафетина Другар си настинал во сред лето?