Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: MecheTo на 03 Август 2011, 17:05:15 pmкај го најде овај Вирот да ти се врти низ глава бе МАртинчо дај нешто друго заврти си Под Охрид подразбирам многу партнерки од понежен пол, нешто што немам видено више 2 месеца и и те како ми фали А по болнициве само се врткаат сестри со извонредно обликувани позадини и ме тера паметот натаму
кај го најде овај Вирот да ти се врти низ глава бе МАртинчо дај нешто друго заврти си
Добро запознаен сум со цела филозофија абе лепотици во подоцни години, се држат као олдтајмерите на форумов
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Ми се врти Ferrari 458 Italia , една е, се врти низ Скопјево Ептен мерак ми прави - омилено ауто ми е!
Ај кога ќе се вратам ќе ве повозам малце.
Кој ме натера да го форматирам цел хард диск?
Цитат: bubeqwerty на 03 Август 2011, 23:34:05 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Ми се врти Ferrari 458 Italia , една е, се врти низ Скопјево Ептен мерак ми прави - омилено ауто ми е! Џиџи...готов си....Изгоре кесето!Стори се гастрјбајтер во пуста јабана оти тешко тебе!
Цитат: Sportex на 03 Август 2011, 23:35:54 pmЦитат: bubeqwerty на 03 Август 2011, 23:34:05 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Ми се врти Ferrari 458 Italia , една е, се врти низ Скопјево Ептен мерак ми прави - омилено ауто ми е! Џиџи...готов си....Изгоре кесето!Стори се гастрјбајтер во пуста јабана оти тешко тебе!Мора него ќе го сторам гастербајтер - најубоо