Автор Тема: Што ти се врти низ глава  (Прочитано 590635 пати)

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
Одг: Што ти се врти низ глава
« Одговори #345 на: 28 Јули 2011, 12:23:25 pm »
Абе јас сакав еден друг муабет да му кажам, ама малку е навредлив - вклучува мајки.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #346 на: 28 Јули 2011, 12:24:13 pm »
Ако бе, кажи го.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #347 на: 28 Јули 2011, 12:27:46 pm »
Само што си направивме муабето со Спортекс на телефон ми ѕвони една моја добра пријателка. Девојката вози Поло службено од Прокредит банка. Ми се јавува и ми вика абе нешто не иде колава, максимум 40 крева, имаш ли поима што и е?
Јас и викам знам што и е, Поло е. Се смеам она вика не заебавај кажи ако знаеш. Викам свети жолта сијаличка кај брзиномерот? Вика свети, ама сега се запалила пошто не светеше. Супер викам, ајде во Порше на сервис. Ми вика абе знам дека ја имаат нашиве спукано со Порше и не знам некаде на излез од скопје ги носат. Велам нека ги носат кај сакаат. Ми вика а да не ми мрчат нешто од што се расипува тоа? Велам нема да ти мрчат веројатно се веќе навикнати, тоа црка само од себе, терај и немај гајле, само пази на раскрсници да не ти изгаси па да те плесне некој :)

Епа така....

Отсутен ace-106

• Сениор
  • Пораки: 3468
« Одговори #348 на: 28 Јули 2011, 12:31:19 pm »
Само што си направивме муабето со Спортекс на телефон ми ѕвони една моја добра пријателка. Девојката вози Поло службено од Прокредит банка. Ми се јавува и ми вика абе нешто не иде колава, максимум 40 крева, имаш ли поима што и е?
Јас и викам знам што и е, Поло е. Се смеам она вика не заебавај кажи ако знаеш. Викам свети жолта сијаличка кај брзиномерот? Вика свети, ама сега се запалила пошто не светеше. Супер викам, ајде во Порше на сервис. Ми вика абе знам дека ја имаат нашиве спукано со Порше и не знам некаде на излез од скопје ги носат. Велам нека ги носат кај сакаат. Ми вика а да не ми мрчат нешто од што се расипува тоа? Велам нема да ти мрчат веројатно се веќе навикнати, тоа црка само од себе, терај и немај гајле, само пази на раскрсници да не ти изгаси па да те плесне некој :)

Епа така....

Колевски ???

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #349 на: 28 Јули 2011, 12:33:24 pm »
Колевски ???
Дааа беее, се сеќавам дека гледав некаде знак и сега ми текна, пред надвозникот за Ченто, може таму ги носат. Има некој искуства со Колевски?

Отсутен Martin06

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 252
« Одговори #350 на: 28 Јули 2011, 15:51:11 pm »
Колевски ???
Дааа беее, се сеќавам дека гледав некаде знак и сега ми текна, пред надвозникот за Ченто, може таму ги носат. Има некој искуства со Колевски?

Јас имам слушнато дека многу добро работеле, али не се баш ефтини. Прашувавме со еден другар за кабли некои за Голф 3 , ни вика тој човекот 50 евра.
Рамните патишта се за брзите коли, кривините се за брзите возачи !!!

http://imageshack.us/photo/my-images/707/opelastragpixelforum.jpg/

Отсутен ace-106

• Сениор
« Одговори #351 на: 28 Јули 2011, 15:53:49 pm »
Колевски ???

Јас имам слушнато дека многу добро работеле, али не се баш ефтини. Прашувавме со еден другар за кабли некои за Голф 3 , ни вика тој човекот 50 евра.

Се слагам дека се малце поскапи,ама во секој случај се професионалци за разлика од Porsche.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #352 на: 28 Јули 2011, 15:57:27 pm »
Ако не ги продаат нашиве Половците ќе одам во Колевски да направам договор за сервисирање. Види 4 дена чекам одговор на барање за понуда за резерварче за вода за прскалките. Какви кретени работат таму!

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #353 на: 28 Јули 2011, 16:02:18 pm »
Колевски ???

Ако си ја работат профи работата тогаш нека е поскапо и нормално да е поскапо...ефтините круши магарињата ги јадат! ;D

Отсутен ace-106

• Сениор
« Одговори #354 на: 28 Јули 2011, 16:03:46 pm »
Ако си ја работат профи работата тогаш нека е поскапо и нормално да е поскапо...ефтините круши магарињата ги јадат! ;D

Македонски народни приказни.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #355 на: 28 Јули 2011, 16:37:22 pm »

Македонски народни приказни.

Не сум ја гледал таа епизода...ова од Баба ми е...! ;D

Отсутен Schmitt

• Редовен
  • Пораки: 1818
« Одговори #356 на: 30 Јули 2011, 00:58:37 am »
Кој *** ме тераше да ја перам колава, кога пак ја направив лом!!!
Never drive faster than your Angels can fly.

Отсутен NetworX

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 929
« Одговори #357 на: 30 Јули 2011, 01:15:55 am »
Па еб*ти абдалот, што мајка бараше на ајватовци одма ;D
Dear God. Thank you for providing us with the direct-port nitrous injection, 4 core intercoolers, ball bearing turbos, and titanium valve springs, Amen.

Присутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17781
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #358 на: 30 Јули 2011, 01:18:30 am »
Кој *** ме тераше да ја перам колава, кога пак ја направив лом!!!

Иста причина ради која се нервирав и ја денес. Попрљава држава освен Косово, нема во светов.

Отсутен Schmitt

• Редовен
  • Пораки: 1818
« Одговори #359 на: 30 Јули 2011, 01:50:50 am »
Па еб*ти абдалот, што мајка бараше на ајватовци одма ;D

Да бев у ајватовци и немаше да ми е биде криво толку, барем ќе им се изнамерачев на кривините :(

Иста причина ради која се нервирав и ја денес. Попрљава држава освен Косово, нема во светов.

Тоа е тоа, утре здравје ќе ја протрЉам малку зошто срамота е ваква да седи ;D
Kако да сум ja возел Финска на WRC  ;D ;D ;D
Never drive faster than your Angels can fly.