Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Кога бе доаѓа Клептон во Ахен. И зошто јас не знам за тоа??пс. Кога ќе си во Ахен, пиши ми, ќе те носам на шницла и вајцен.
Цитат: Luki Junior на 18 Октомври 2018, 08:42:09 amКога бе доаѓа Клептон во Ахен. И зошто јас не знам за тоа??пс. Кога ќе си во Ахен, пиши ми, ќе те носам на шницла и вајцен. @igor_xxxx чисто информативно, тука на форумов има уште двајца членови кои Луки ги носеше на шницла и вајцен. Не се повеќе истите личности. @MAPJAH und @zlatkoa .
Цитат: Дибидус на 19 Октомври 2018, 00:39:28 amЦитат: Luki Junior на 18 Октомври 2018, 08:42:09 amКога бе доаѓа Клептон во Ахен. И зошто јас не знам за тоа??пс. Кога ќе си во Ахен, пиши ми, ќе те носам на шницла и вајцен. @igor_xxxx чисто информативно, тука на форумов има уште двајца членови кои Луки ги носеше на шницла и вајцен. Не се повеќе истите личности. @MAPJAH und @zlatkoa .Благодариме на предупредувањето - тоа е опасно друштво, морам да подразмислам дали вурстот вреди толку