Автор Тема: Добри Дела  (Прочитано 37280 пати)

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Одг: Добри Дела
« Одговори #45 на: 10 Април 2013, 19:18:29 pm »
Одлична идеја, и треба секој да дарува, не треба ништо да ми дадат за возврат. Деновите на работа важат со потврда.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #46 на: 10 Април 2013, 22:44:12 pm »
Дечки, а да направиме некое добро дело како форум, супер промоција за во јавност.

Крводарителска акција CarClub, да речеме ете за еден месец да закажиме (пред се мене да ми помини периодот кога можам јас да дарувам :D :D :D) и некој фест да направиме. Собир пред Борис Трајковски...нешто колите...па покрај колите ни земаат крв...фрлам идеи...па медиумска покриеност...

Само треба да имате добар хемоглобин и добар притисок (еден дрифт и немате гајле :D)

+1/

Не сум давал, ама би давал и јас....

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #47 на: 10 Април 2013, 22:46:04 pm »
Се радодајки, ако бевте жени кој знае какви тешки ороспиишта ќе бевте !? ;D

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7513
« Одговори #48 на: 10 Април 2013, 23:09:35 pm »
Имаше предлог за ваква карклуб акција... да се прочуе насекаде за карклуб :) Да не го замараме класниот, нека даде согласност и да организираме ние самите нешто вакво ?

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
« Одговори #49 на: 10 Април 2013, 23:19:27 pm »
+1
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #50 на: 11 Април 2013, 00:23:31 am »
притисок? опасно е ако имаш низок притисок за крводарител да бидеш? ја имам одвишак притисок... заради тој висок притисок ми се ебаа еден куп работи во здравјето, пред се срцето... значи ли тоа ако почнам да дарувам крв, може да ми се нормализира?
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20800
« Одговори #51 на: 11 Април 2013, 08:47:16 am »
Не.

Високиот притисок е последица од други работи, а не од „вишак“ крв, па да даруваш и да се нормализира.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
« Одговори #52 на: 11 Април 2013, 09:01:48 am »
Не.

Високиот притисок е последица од други работи, а не од „вишак“ крв, па да даруваш и да се нормализира.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #55 на: 17 Април 2014, 00:32:50 am »
сега напраив добро дело.. го спасив комшијата од најгоре и станот под него од комплетно поплавување.. ми звони и ми вика комшооо пукна еден радиатор, а знам ти со парно работеше... ај трк кај него и го запрев...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20800
« Одговори #56 на: 17 Јули 2014, 12:27:18 pm »
ЛИЦЕ В ЛИЦЕ

Со секој купен број, половина од парите одат за продавачот. Најтопло препорачувам подобро да се запознаете со списанието, начинот на кој функционира итн. Плус што секогаш, ама баш секогаш имаат одлични текстови за онака „релаксирано“ читање и за едукација.

http://licevlice.mk/brojmagazin

The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3034
  • Слобода или смрт
« Одговори #57 на: 17 Јули 2014, 12:50:34 pm »
http://www.kanal5.com.mk/vesti_detail.asp?ID=44017

Цитат
Почитувани
Јас сум Иван Стојанов од Штип и имам речиси комплетен прекин на нервните патишта на р’бетниот мозок како последица од операција на циста на вратот, со дијагноза Quadriparesis.
Имам 24 години и сум неподвижен, современата медицина денес ми нуди втора шанса.
Докторите од Кина ми дадоа надеж дека со трансплатација на матични клетки ќе можам повторно самостојно да се движам.
За моето лекување во Wu Stem Cells Medical Center (центар за матични клетки во Пекинг) Кина се потребни 26 000 евра.
Вашата хуманост е мојата надеж да застанам на свои нозе.
Тутунска банка
Трансакциона сметка:
210700000616959
Со едно јавување донирајте 100 денари на
Vip 077 143 776
One 075 143 155
T mobile 070 143 155

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #58 на: 17 Јули 2014, 12:53:30 pm »
Дајте број од т мобиле!
едит: сега видов и веке донирано  >:(

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44364
  • Il Moderatore
« Одговори #59 на: 17 Јули 2014, 14:08:48 pm »
Донирано. Ако е некој близок со човеков, многу ме интересира исходот од лекувањето/интервенцијата/операцијата со матични клетки. Ако не е проблем, откако ќе биде извршена операацијата, нека пише два-три збора каков е исходот.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.