Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Carpathian Lord на 15 Март 2013, 13:16:29 pmДечки, а да направиме некое добро дело како форум, супер промоција за во јавност.Крводарителска акција CarClub, да речеме ете за еден месец да закажиме (пред се мене да ми помини периодот кога можам јас да дарувам ) и некој фест да направиме. Собир пред Борис Трајковски...нешто колите...па покрај колите ни земаат крв...фрлам идеи...па медиумска покриеност...Само треба да имате добар хемоглобин и добар притисок (еден дрифт и немате гајле )+1/
Дечки, а да направиме некое добро дело како форум, супер промоција за во јавност.Крводарителска акција CarClub, да речеме ете за еден месец да закажиме (пред се мене да ми помини периодот кога можам јас да дарувам ) и некој фест да направиме. Собир пред Борис Трајковски...нешто колите...па покрај колите ни земаат крв...фрлам идеи...па медиумска покриеност...Само треба да имате добар хемоглобин и добар притисок (еден дрифт и немате гајле )
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Не.Високиот притисок е последица од други работи, а не од „вишак“ крв, па да даруваш и да се нормализира.
ПочитуваниЈас сум Иван Стојанов од Штип и имам речиси комплетен прекин на нервните патишта на р’бетниот мозок како последица од операција на циста на вратот, со дијагноза Quadriparesis.Имам 24 години и сум неподвижен, современата медицина денес ми нуди втора шанса.Докторите од Кина ми дадоа надеж дека со трансплатација на матични клетки ќе можам повторно самостојно да се движам.За моето лекување во Wu Stem Cells Medical Center (центар за матични клетки во Пекинг) Кина се потребни 26 000 евра.Вашата хуманост е мојата надеж да застанам на свои нозе.Тутунска банкаТрансакциона сметка:210700000616959Со едно јавување донирајте 100 денари наVip 077 143 776One 075 143 155T mobile 070 143 155