Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Roci на 01 Март 2023, 12:40:01 pmDecki vo petok imam obvrski na evropski univerzitet, bi se zadrzal otprilika saat. Kaj mi e najdobro da parkiram? Neznam na evropski ima parking? Ili nekoja preporaka vasa?Кај е сега европски?
Decki vo petok imam obvrski na evropski univerzitet, bi se zadrzal otprilika saat. Kaj mi e najdobro da parkiram? Neznam na evropski ima parking? Ili nekoja preporaka vasa?
Цитат: AUUU на 01 Март 2023, 12:51:30 pmЦитат: Roci на 01 Март 2023, 12:40:01 pmDecki vo petok imam obvrski na evropski univerzitet, bi se zadrzal otprilika saat. Kaj mi e najdobro da parkiram? Neznam na evropski ima parking? Ili nekoja preporaka vasa?Кај е сега европски?Valjda tuka e 😁Европски Универзитет Република Северна Македонија (ЕУРСМ)02 320 2020https://maps.app.goo.gl/S4BPpb1yfvHAWe8C9
Цитат: Roci на 01 Март 2023, 12:40:01 pmDecki vo petok imam obvrski na evropski univerzitet, bi se zadrzal otprilika saat. Kaj mi e najdobro da parkiram? Neznam na evropski ima parking? Ili nekoja preporaka vasa?Ако збориме за Европски што е до зградата на поранешна НИП Нова Македонија (сега МОН, ДИК), најдобро и најблиску до цветниот пазар (спроти влезот на зградата на НИП што ја спомнав), голем паркинг, околу 30-40 ден час, ако не е сменето на поскапо нешто
Бесплатен паркинг има пред театар комедија.Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Цитат: Filip MK на 01 Март 2023, 14:00:51 pmЦитат: Roci на 01 Март 2023, 12:40:01 pmDecki vo petok imam obvrski na evropski univerzitet, bi se zadrzal otprilika saat. Kaj mi e najdobro da parkiram? Neznam na evropski ima parking? Ili nekoja preporaka vasa?Ако збориме за Европски што е до зградата на поранешна НИП Нова Македонија (сега МОН, ДИК), најдобро и најблиску до цветниот пазар (спроти влезот на зградата на НИП што ја спомнав), голем паркинг, околу 30-40 ден час, ако не е сменето на поскапо нештоТаму тешко место наоѓање,најдобро ти е рамсторе со сметка 300 денари џабе ти е паркингот 2 часа ..Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
За сто денари паркинг дискусија отварате.Sent from my iPhone using Tapatalk
Цитат: Bravo на 01 Март 2023, 15:42:43 pmЗа сто денари паркинг дискусија отварате.Sent from my iPhone using Tapatalkmora da se diskutira Velesanec e vo prasanje.Moze i popametno pikni se vo ramstor na kraj kje si pazaris leb,mleko,prsuta kje napravis smetka 300 den i imas gratis 2 casa parking.
Паркирај некаде подалеку и фати си градски, за враќање пешадија или пак исто, ќе поминиш со 90 денари. Sent from my Redmi 4X using Tapatalk