Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Decki,da ne znaete nekoj bezplaten parking okolu Capitol mall.btw. znam deka e bezplaten vo mallot dva casa ali mene mi treba za poveke od 6 casa Mi kazaa za toj sto e parking pozadi mallot nekade po bulevar AVNOJ ali ne znam kade e tocno.
Цитат: DENDE-LANCERED на 13 Јуни 2015, 14:32:14 pmDecki,da ne znaete nekoj bezplaten parking okolu Capitol mall.btw. znam deka e bezplaten vo mallot dva casa ali mene mi treba za poveke od 6 casa Mi kazaa za toj sto e parking pozadi mallot nekade po bulevar AVNOJ ali ne znam kade e tocno.Тука имаш бесплатен паркинг.
Цитат: FiLo на 13 Јуни 2015, 15:08:07 pmЦитат: DENDE-LANCERED на 13 Јуни 2015, 14:32:14 pmDecki,da ne znaete nekoj bezplaten parking okolu Capitol mall.btw. znam deka e bezplaten vo mallot dva casa ali mene mi treba za poveke od 6 casa Mi kazaa za toj sto e parking pozadi mallot nekade po bulevar AVNOJ ali ne znam kade e tocno.Тука имаш бесплатен паркинг.Go znam toj parking ali sekogas e poln.Ke bide izgleda toj karsi MZT salata.