Vo princip site parkinzi se uzasni vo Sk poso lugeto so parkiraat se tezok uzas i prosta masa. Nikoj nishto ne pazi, so vrati udiraat drugi koli, cukaat napred nazad (( Nekolku pati od toj parking edvaj sum izlegol od parkirani stoki na site strani
Пред некој ден се расправав со постар лик (50) на паркинг со нова А6ка, отварање вратата ко на ИМТ трактор, пукање мене у заден браник се затресе цела кола....искачам гледам нема штета кај мене и му викам абе полека со вратата нели ти е жал нова кола....ШО БЕ ПОЛЕКА ШО САКАШ?? Љут ќе се тепа одма...окееј примату, шибај понатака слободно.
Еден од најсрање паркинзи во централно градско подрачје е паркингот пред Олимписки Базен.
60ден. дневна карта (ако искочиш еднаш после ти ја зимаат и не можеш да искачаш пак) 1200 месечна.
Место има до 8:45 наутро...ако дојдеш 5мин подоцна јбг. Кога има пливачки тренинзи (17:00-20:00) настанува хаос заради мајки и татковци шо си ги оставаат колите како стигнат и си влагаат у базен да го облечат 15 годишното детенце пошо оно не може само нели. Притоа блокираат претходно уредно паркирани коли и мора да чекаш да им заврши тренингот на детето за да искочиш.
Ред на паркирање нема, нема обележано паркинг места, се паркираат кој како знае и стигне, секој ден има некој заглавен кој не може да искочи и гребе/чука све дур излезе.
Мене ми направи некој среќна нова пред недела дена...
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Фино те тртнале. Види со Даме што може да направи да заполира, барем да не е до тооооолку видливо.
Паркингот е хаос, особено попладне/навечер. Ем кога ќе го тртнат тоа комбето огромно на средина, па ај снајди се околу него.
BTW, тој што работи во кабината ти има кажано добро утро или добар ден некогаш?
Зачистив со влажна марамица, искочи што можеше али јбг ќе се гледа длабоко е загребано, можда боичка да му шлапнам на црната пластика ама да не искочи погрдо...ќе видам ај.
Дааа комбето шо го фаќа пола паркинг...СЕЛОпласт - одлично име за фирма со седиште во ''метропола'' каква што е Шупакот на светот (Скопје).
Тој во кабината воопшто не одговара на прашања, а камо ли добар ден/фала/пријатно. Тетката е супер стално си муабетиме и тој другиот со цвикерите ако си го начекал, е ок.