Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
>>> Галерија Carclub Karting Trka 1 <<<(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
дени, ова мoушн блуров намерно, или толку се отвара објективот па сакал-неќел мора така? :-)
Цитат: filipv на 26 Март 2013, 12:54:23 pmдени, ова мoушн блуров намерно, или толку се отвара објективот па сакал-неќел мора така? :-)Баш тоа. Се прати движечкиот објект додека се слика. Многу нормално при такви светлосни услови. Би рекол Дени доста добро го прати движењето, за да биде добар фокусот.
Цитат: Simo - Carrier166 на 26 Март 2013, 13:07:56 pmЦитат: filipv на 26 Март 2013, 12:54:23 pmдени, ова мoушн блуров намерно, или толку се отвара објективот па сакал-неќел мора така? :-)Баш тоа. Се прати движечкиот објект додека се слика. Многу нормално при такви светлосни услови. Би рекол Дени доста добро го прати движењето, за да биде добар фокусот. не ме разбирајте погрешно: и јас мислам дека се одлични панинг шотови! камо среќа ја да иам толку мирна рука :-(само ме инт4ересираше дали така МОРАЛО или така САКАЛО (за мирна рука пред сликање требало да се јаде благо, а не да се пие пиво!)