Ja citam temava i morav da se vklucam vo diskusija.
Moeto dosegasno iskustvo so BMW odnosno mak kar e mnogu pozitivno.
Prvo e test vozenjeto koe bese organizirano od strana na BMW germanija, kade sto site, vklucuvajki gi i mak kar bea mnogu profesionalni i fer kon site, iako nitu vo eden moment ne izgledav zainteresirano za kupuvanje.
Vtoro, pri poslednata posete na salonot, koga iskoci novata serija 3 bea tolku usluzni sto duri pocnaa i da dosagaat, me kaciia gore kaj sto stoe izlozeni, pa mi gi otvori site verzii, pa katalozi i znam deka prasuvav za x drive dali imaat i me zamolia da im dadam broj da mi se javele. Posle nekoe vreme ete gi svonat da mi kazat deka imaat ceni za x drive i mi pratija i cenovnik na mail. Sosema bea OK.
Sto se odnesuva do nasive saloni, sekogas bile ok osven onoj na suzuki imorterot sto se zanesuvase kako da prodava astoj martin.
Inace gledajki go koipov so maliot mi tekna na slicna slucka vo Minhen, vo salonot na maserati, ferarri i bentli. Si vlegov ko maliov so ranec, a vrabotenite vnatre: gospodine dali ste zainteresirani za nesto ? Ja gledam bledo sakav da i kazam daj bilo sto... I mi ponudija da vlezam vo maserati pa vo california.... A znaat deka nema sansi ni brisaci za toa da kupam.