Чим сум купил ново Ауди сигурно дека во хотел ќе идам. Патем 13та страна е.
jaс не сум купил ново волво... а богами во државава од сите сопственици на ауди дали 1% купиле ново... да не прјме муабет што повекето се со пола милион километри извозени во просек по 15 години стари... а и фолксвагени исто така... гоЉфови на прво место... дизеЉи...
и сега е више 14-та страна...
морав да напраам нешто да си отиде таа баксузната страна... со оглед на тоа колку сум ситен и мал, тешко дек више ке можам да клецам у кола
а и повеќе од 15 години не го практикувам тоа, иако на времето ми успеваше и во пеглица
едит...
да одговорам и на ова сега:
Онак, ти кажуваше неколку пати колку волва V70-ки имало низ МК ? Колку се Или јас не памтам убаво... ?
Што е битно колку има? Битно е дека има едно (исправно) бело и тоа е уникат.
Само една V70-ка
Не, еден куп има.
Епа Онак мислам друго кажуваше, па затоа прашав..
V70-ки има помалку од 10 во државава. бели беа 2, и двете беа мои, едното го продадов, чоекот го исчука и нема више бело друго освен моето... има 850-ка бела, што е многу слична ама се разликува во некои детали од предницата... 850-ки има поише од V70-ки... а да и од овие само 1 е дизел... во тетово е (беше кумановско) бордо боја, 2.5д е, и сега е моментално излепено по стаклата со реклама од чајџилница ЧАЈТОРЕ...
има на водно една бордо исто, стално и подолго време веке ја гледам. малку е чукната од кај возачката страна. има сеива, зелена, тегет итн итн... зелената сега брзо се тури во оптек... претходно е донесена од швицарска и стоеше кај мехатроника во двор...