Автор Тема: Собир #4 - 28.05.2011, 09.30, Спортска Сала Борис Трајковски - Вожња до Маврово  (Прочитано 78990 пати)

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
Може дени... може... таман, ние јапанци си се подржуваме :)

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Спортекс, аферим за медљаноите и тулите!
Да знаеш додека бев ерген шо риби ми се имаат закачено на стапов...И јас како тебе го правев тоа чисто спортски, со голем мерак и со љубов. Шом ќе ми се закачеа ќе ги подрилав малку, па исто ко тебе ќе ги откачам и ги пуштав да си одат од каде дошле.

Елем, имаш ли убаво домашно бело винце да донесеш на собир за Царевите Куриња шо ќе ни ги улови Куре Спротиво?

Охххххх не скоривај јадови...Сабота ми е еден од најзафатените денови и не можам никако да скубнам да дојдам....жалам ама тоа е...инаку за винце немет гајле, на следен собир од мене е...а риба не јадам освен туна, најмалку цареви куриња...ви ги оставам вас да си ги измезите трофеите на Cuore!!! ;D

А за фати - пушти шо си праел кога си бил млад....свака част...и јас нешто слично праев до 26 години...ама помалку оти одев многу по риба... ;D
« Последно менување: 26 Мај 2011, 15:48:47 pm Sportex »

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
Е шо свака част мене. Нека им служи на честа на рибите. Шо се однесува до мене, ја до помалку години правев така. После тоа морав посериозно да работам. Знаеш како е мајстор оди ноќна смена да работи со алатот.

BTW, тоа шо нема да дојдеш со стапот во Сабота ќе биде сватено дека не сакаш да се такмичиш со Куре Спротиво, покрај тоа што не му се тркаш со џипокросината. Така да, голем си, види дали сакаш да се шират муабети(а рака на срце за тоа сме експерти) дека си женски полов орган и дека немаш задник да се тамчиш во дисциплина уличарско тркање и фаќање риби.
« Последно менување: 26 Мај 2011, 16:16:42 pm gOJDO »
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
За жал ќе морам да му признаам...барем сега засега...пошто нема како да дојдам...нема друго!!!

Инаку за риби сум профа за него а за тркање со коли...не ми е јасно како можеш да споредиш Митсу со Алфа ???

Ја да трчам Cuore нема да ме стаса  со на Тото Кутуњо колата,  а не па да возам... ;D ;D ;D ;D

Искрено некна се видов со некој од галавнокомандујуќи овде и долго време се размислував дали да ги затворам кај мене во гаража да размислат малку за датумот на собирот ама не се решив на таков радикален чекор, најповеќе од страв да не бидам обележан како пред изборен насилник. ;D

Шала...датумот си е ОК...јас не чинам со работава! :(
« Последно менување: 26 Мај 2011, 17:06:04 pm Sportex »

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
    Гојдо не го извади курот од уста. Тоа па тоа ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Касни пубертет.  ;D ;D ;D

Отсутен google

• Редовен
  • Пораки: 2396
Одг: Собир #4 - 28.05.2011, 09.30, Спортска Сала Борис Трајков&
« Одговори #305 на: 26 Мај 2011, 18:37:29 pm »
ми е страв да не ни се зезне времево... :(
« Последно менување: 26 Мај 2011, 18:39:42 pm google »

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29589
    • CARclub.mk
Ај бе доста за времето. Супер е, и супер ќе биде. Најавите за сабота се сонце и во Скопје, и во Дебар.

Отсутен ace-106

• Сениор
  • Пораки: 3468
Ај бе доста за времето. Супер е, и супер ќе биде. Најавите за сабота се сонце и во Скопје, и во Дебар.

Така е началнику-само оптимистички настроени треба :)

Отсутен BokiCivic

• Сениор
  • Пораки: 3802
  • Боинг 747
Od sigurni izvori vo sabota imame cel den sonce:)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54948
  • Махер
Od sigurni izvori vo sabota imame cel den sonce:)
Се јави горе?

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
јас и Саше најверојатно ќе подзакасниме, ќе одиме прво во Скопје, јас да завршам некој работи и ќе тргнеме двајцата за Маврово. Јове ако може да се снајде за до Маврово за враќање јас ќе го земам не е проблем, значи идеме сигурно, ако не сте на паркингот имам број од zero ќе го барам за да се најдеме.
Ништо тогаш :'(
Нема со кого да идам :'(
Уште Сарач да видиме,али одамна не е активен на форум!
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен eli428

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 276
Искрено некна се видов со некој од галавнокомандујуќи овде и долго време се размислував дали да ги затворам кај мене во гаража да размислат малку за датумот на собирот ама не се решив на таков радикален чекор, најповеќе од страв да не бидам обележан како пред изборен насилник. ;D

Шала...датумот си е ОК...јас не чинам со работава! :(

што не кажа порано, имаше и други што не сакаат да  ги пуштат додека не попуштат :) :) :)

Да да датумот си е ок, ама денот не е :P :P :P
Брзината и совршенството не одат заедно :)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34064
  • Таков е животот... јебига
Ајде уште еден ден....

Отсутен eli428

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 276

http://www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=Debar,%20Macedonia

Ама ние ке се задржиме на сликичките со сонце :D :D :D
Брзината и совршенството не одат заедно :)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34064
  • Таков е животот... јебига
Ма не знаат тие бе. Тоа дебар е некаде во Кина. Не е нашиот (???) Дебар тоа :)