Автор Тема: Собир #4 - 28.05.2011, 09.30, Спортска Сала Борис Трајковски - Вожња до Маврово  (Прочитано 78999 пати)

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Остајте ги кутрите животни бе. Ем ви се тргнале од патот ем на мира на ги оставате! Вие на автомобилски собир идете или на приватна средба за двајца?

Сите риби после уловот се сместуваат на удобен душек и нон стоп се поливаат со вода, се сликаат и после се пуштаат...тоа е спортски риболов не месојаден... ;D

Еве едно пуштање на уловвен крап на Мавровица / Св. Николе....И доста е забегавме ептен. ;D

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
Кој е слободен во кола што ке оди од охрид,да ме собере мне од Кичево?
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен sase07

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 547
jas mozam samo posle si odam od kaj sk a kaj dean neznam dali ke ima mesto ke se dogovorime utre

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11734
  • Архитект
Секоја чест Спортекс. Си го заслужуваш никот со право!!  БРАВО!!!

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
Skup forumaša koji postaje tradicija
Nedelja, 22.05. bio je prelep dan, ali ne samo zbog lepog vremena iako smo očekivali kišu, već najviše zbog osmeha na licima članova foruma Vrele Gume koji su se okupili u nedelju zbog celodnevnog druženja. Iako pojedinici gotovo da uopšte nisu spavali, neko zbog noćnog provoda, neko zbog posla, ipak niko nije izostao. Okupljanje se jednostavno ne propušta.

Više od 20 forumaša, okupilo se na Košutnjaku i u veseloj atmosferi, uz nezaobilazan roštilj, odlično su se proveli. Sada već tradicionalno, forumaši dolaze i sa svojim porodicama, tako da je ekipa sa foruma dodatno pojačana. Pored lepših polovina i mladih naslednika, kućni ljubimci su takođe dobrodošli među forumaše. Društvo je raznoliko, teme takođe, kao i “vozni park” koji je sigurno svim prolaznicima zapao za oko. Čak 20 različitih automobila, od Zastave do Mercedesa, stari preko 20 godina ili tek par meseci, bili su parkirani u nizu. Ljubiteljima automobila, što forumaši svakako jesu, uvek je interesantno pogledati ili provozati nečiji automobil, uporediti sa nekim drugim modelom i slično. Ipak, bez obzira što su automobili nit koja ih je sve povezala, ipak nisu na prvom mestu. Najbitnije je druženje, dobro raspoloženje i da svi odu kući sa osmehom na licu. Što je upravo i bio slučaj na jučerašnjem skupu, a sigurni smo da će tako biti i na narednim skupovima.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20625
Остајте ги кутрите животни бе. Ем ви се тргнале од патот ем на мира на ги оставате! Вие на автомобилски собир идете или на приватна средба за двајца?

Ќути Фаланга нема да јадеш риба на собир,или ке ручаш ама паштета со бајат леб од Велештрумф :)

OJ!! Реков ја дека тоа ќе зеам, не дека тоа ке ручам :) Си навестив ја за ручек... Филети риба, 3000-3500 обртаи, 40ина минути... Тамам ќе се скува до Маврово, дури и ќе крцка малце :) Башка, не ми текнуе кој, ама некој дае идеја, да турам и на ауспухот, па да иам „димена риба“... Све тоа испланирано :D
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34064
  • Таков е животот... јебига

Ќути Фаланга нема да јадеш риба на собир,или ке ручаш ама паштета со бајат леб од Велештрумф :)

OJ!! Реков ја дека тоа ќе зеам, не дека тоа ке ручам :) Си навестив ја за ручек... Филети риба, 3000-3500 обртаи, 40ина минути... Тамам ќе се скува до Маврово, дури и ќе крцка малце :) Башка, не ми текнуе кој, ама некој дае идеја, да турам и на ауспухот, па да иам „димена риба“... Све тоа испланирано :D
Да те потсетам, ти добиваш пиво од мене за од пред 5 месеци

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54948
  • Махер

Бљак, стоено.

Отсутен eli428

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 276
Отиде форумооооввввв...... :)
Брзината и совршенството не одат заедно :)

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Отиде форумооооввввв...... :)

....ОТИДЕ ВО МАВРОВО....ПУ БЕ ДА НЕ СЕ МОЖЕЛО ДА СЕ ИСТРПИ ДО САБОТА...БРЕ БРЕ !!! :)

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10941
  • 430i
На рибариве ако фрлат трска во Маврово, јас прв ќе им кажам СО СРЕЌА ;D ;D

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20625

Ако ако, поштуем :)
Макар и шо би рекол Дени „стоено“ :D
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
Можеби и јас доаѓам :)
Утре конечни информции :)
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Присутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17441
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Нема да бидам најмал! Јове по вода ке го праќаме! ;D

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
Добро, луге во колку е тргнувањето во од 09:30 до 10:00 собирање, и во 10:00ч тргнување???

Бидејки излезе мал проблем.... па да се консултираме... и прецизираме, околу времето