Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Falanga на 20 Мај 2011, 21:40:43 pmЦитат: Martin.A на 20 Мај 2011, 19:27:23 pmЦитат: RikiRulz на 20 Мај 2011, 18:45:12 pmПа не знам кој би идел сам... фаланга беше сам, ама не знам кој ке влезе кај него, не знам гого со кој ке иде... ако е он сам, можеш кај него... Нека каже кој сака друштво, кој е сам у кола...Ако се најде таков ќе пише, ако не следен пат ! Ами како така зборуваш? Следен пат? Не оставамие ние ништо за следен пат. Јас ќе одам со Осмица (осмица потврди ми те молам) и ти со нас, таман тројца........ иначе ќе бидам многу брз нема да можат да се носат со мене (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Потврдувам!!Ако Фаланга вика со нас, ајде со нас ќе правиме журка во спаркот Фаланга можи да пиеме пиво по пат??
Цитат: Martin.A на 20 Мај 2011, 19:27:23 pmЦитат: RikiRulz на 20 Мај 2011, 18:45:12 pmПа не знам кој би идел сам... фаланга беше сам, ама не знам кој ке влезе кај него, не знам гого со кој ке иде... ако е он сам, можеш кај него... Нека каже кој сака друштво, кој е сам у кола...Ако се најде таков ќе пише, ако не следен пат ! Ами како така зборуваш? Следен пат? Не оставамие ние ништо за следен пат. Јас ќе одам со Осмица (осмица потврди ми те молам) и ти со нас, таман тројца........ иначе ќе бидам многу брз нема да можат да се носат со мене (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: RikiRulz на 20 Мај 2011, 18:45:12 pmПа не знам кој би идел сам... фаланга беше сам, ама не знам кој ке влезе кај него, не знам гого со кој ке иде... ако е он сам, можеш кај него... Нека каже кој сака друштво, кој е сам у кола...Ако се најде таков ќе пише, ако не следен пат !
Па не знам кој би идел сам... фаланга беше сам, ама не знам кој ке влезе кај него, не знам гого со кој ке иде... ако е он сам, можеш кај него... Нека каже кој сака друштво, кој е сам у кола...
abe se e ok za sobirov vo Mavrovo edvaj cekam da idam,ama kako vi teknalo da toa bide vo sabota koga sum na rabota do 15:00,zasto ne se organizira vo nedela.....ili nekako posle 15 vo sabota ako moze
@Danny Tennabija156 Не се секирај, ке има и други собири... Не е крај на светот
Цитат: RikiRulz на 21 Мај 2011, 17:49:42 pm@Danny Tennabija156 Не се секирај, ке има и други собири... Не е крај на светот Па не иди ти на овој, дојди на наредниот, да видиш како
Цитат: osmica8 на 20 Мај 2011, 22:34:11 pmЦитат: Falanga на 20 Мај 2011, 21:40:43 pmЦитат: Martin.A на 20 Мај 2011, 19:27:23 pmЦитат: RikiRulz на 20 Мај 2011, 18:45:12 pmПа не знам кој би идел сам... фаланга беше сам, ама не знам кој ке влезе кај него, не знам гого со кој ке иде... ако е он сам, можеш кај него... Нека каже кој сака друштво, кој е сам у кола...Ако се најде таков ќе пише, ако не следен пат ! Ами како така зборуваш? Следен пат? Не оставамие ние ништо за следен пат. Јас ќе одам со Осмица (осмица потврди ми те молам) и ти со нас, таман тројца........ иначе ќе бидам многу брз нема да можат да се носат со мене (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Потврдувам!!Ако Фаланга вика со нас, ајде со нас ќе правиме журка во спаркот Фаланга можи да пиеме пиво по пат??Може. Како во Глупав и пглупав, ако не запре полиција ќе речете сме мочале во лименките.И тоа ако пиете со усул и не ми исповраќате, ако не ќе ве остаам на пола пат. БРАВО!!! еден лајк за муабетот!!
Нека дојдат и другите... не само ние, иста банда...