Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: RikiRulz на 20 Мај 2011, 18:45:12 pmПа не знам кој би идел сам... фаланга беше сам, ама не знам кој ке влезе кај него, не знам гого со кој ке иде... ако е он сам, можеш кај него... Нека каже кој сака друштво, кој е сам у кола...ja i drugarche sami ke sme izglea poveli so nas;)Ако се најде таков ќе пише, ако не следен пат !
Па не знам кој би идел сам... фаланга беше сам, ама не знам кој ке влезе кај него, не знам гого со кој ке иде... ако е он сам, можеш кај него... Нека каже кој сака друштво, кој е сам у кола...
Цитат: RikiRulz на 20 Мај 2011, 18:45:12 pmПа не знам кој би идел сам... фаланга беше сам, ама не знам кој ке влезе кај него, не знам гого со кој ке иде... ако е он сам, можеш кај него... Нека каже кој сака друштво, кој е сам у кола...Ако се најде таков ќе пише, ако не следен пат !
ajde se nadevam deka ke dojdam,mnogu sum istrosen finansiski,ama ke vidam so mozam da storam,pa na kraj kraeva mozebi ke dojdam so R5-ta....bitno e da se druzime.....e sega imam i edno prasanje sto se odnesuva na trgnuvanjeto : poso sum od Bitola,dali i jas ke treba da dojdam do Skopje (do salata Boris T.),pa posle site da trgneme nakaj Mavrovo
Цитат: MecheTo на 20 Мај 2011, 21:48:44 pmajde se nadevam deka ke dojdam,mnogu sum istrosen finansiski,ama ke vidam so mozam da storam,pa na kraj kraeva mozebi ke dojdam so R5-ta....bitno e da se druzime.....e sega imam i edno prasanje sto se odnesuva na trgnuvanjeto : poso sum od Bitola,dali i jas ke treba da dojdam do Skopje (do salata Boris T.),pa posle site da trgneme nakaj Mavrovo Не гледам поричина зошто да доаќаш до скопје 200км. Дојди директ таму, многу ќе бидеме нема шанса да се утнеме
Цитат: Martin.A на 20 Мај 2011, 19:27:23 pmЦитат: RikiRulz на 20 Мај 2011, 18:45:12 pmПа не знам кој би идел сам... фаланга беше сам, ама не знам кој ке влезе кај него, не знам гого со кој ке иде... ако е он сам, можеш кај него... Нека каже кој сака друштво, кој е сам у кола...Ако се најде таков ќе пише, ако не следен пат ! Ами како така зборуваш? Следен пат? Не оставамие ние ништо за следен пат. Јас ќе одам со Осмица (осмица потврди ми те молам) и ти со нас, таман тројца........ иначе ќе бидам многу брз нема да можат да се носат со мене (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: Martin.A на 20 Мај 2011, 19:27:23 pmЦитат: RikiRulz на 20 Мај 2011, 18:45:12 pmПа не знам кој би идел сам... фаланга беше сам, ама не знам кој ке влезе кај него, не знам гого со кој ке иде... ако е он сам, можеш кај него... Нека каже кој сака друштво, кој е сам у кола...ja i drugarche sami ke sme izglea poveli so nas;)Ако се најде таков ќе пише, ако не следен пат ! ja i drugarche sami ke sme izglea poveli so nas;)