Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: RikiRulz на 19 Мај 2011, 13:24:41 pmТака бе, арно ти текнало да отвориш ... да се знае... не на другата тема беше, каша попара... И пак ке пофторам и јас, возење помегу 100 и 120....Јас лично не возам повеке од 100кмч, а пред мене ке иде Фаланга...Ја ќе идам позади тебе
Така бе, арно ти текнало да отвориш ... да се знае... не на другата тема беше, каша попара... И пак ке пофторам и јас, возење помегу 100 и 120....Јас лично не возам повеке од 100кмч, а пред мене ке иде Фаланга...
СИТЕ ТРЕБА ДА ВОЗИМЕ ВО РАМКИТЕ НА ДОЗВОЛЕНОТО, ВНИМАТЕЛНО И ДА УЖИВАМЕ.
Рики ќе биди прв што ќе вози прописно, јас гарантирам.............. А имаше и некои муабети да вози прв со ротационо, ама ништо од тоа ваљда Него јас дека немам кола можи да се шлепам со некој??
Цитат: osmica8 на 19 Мај 2011, 14:07:45 pmРики ќе биди прв што ќе вози прописно, јас гарантирам.............. А имаше и некои муабети да вози прв со ротационо, ама ништо од тоа ваљда Него јас дека немам кола можи да се шлепам со некој?? Може, јас сакам друштво
I jas doagam +2 . Mada na svadba sum ama ke eskivirame, mi se vozi:)
Било кое време и место да одбереме, ќе се најде некој на кој што нема да му одговара. Затоа ќе се обидеме поредовно да организираме вакви настани, за да можат сите да присуствуваат, барем на некој од нив.
И нормално пошто нема бркање, да видиме кој најекономично ќе извози