Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: zeroSignal на 19 Мај 2011, 16:15:49 pmБило кое време и место да одбереме, ќе се најде некој на кој што нема да му одговара. Затоа ќе се обидеме поредовно да организираме вакви настани, за да можат сите да присуствуваат, барем на некој од нив. tocno taka. No zs vakov biten nastan i toa prv od vakov kalibar, e zakazan za vo sabota? Vo nedela 95% lugeto se slobodni, za razlika od sabota kaj sto procentot e pomal za min 10
Било кое време и место да одбереме, ќе се најде некој на кој што нема да му одговара. Затоа ќе се обидеме поредовно да организираме вакви настани, за да можат сите да присуствуваат, барем на некој од нив.
Дај појавете се тие што не им одговара терминот во сабота, ме интересира колку не има....?
Цитат: eli428 на 20 Мај 2011, 11:26:08 amДај појавете се тие што не им одговара терминот во сабота, ме интересира колку не има....?Абе луѓе, Недела е ден за семејството. Недела е ден за перење, пеглање, средување по дома, не чини во Недела да те нема цел ден.А тие што сте во Сабота на работа сте требале на ваква ситуација да мислите кога сте потпишувале кххх кххх хкхкхххх.....
i jas doagam..
Цитат: Falanga на 20 Мај 2011, 11:38:25 amЦитат: eli428 на 20 Мај 2011, 11:26:08 amДај појавете се тие што не им одговара терминот во сабота, ме интересира колку не има....?Абе луѓе, Недела е ден за семејството. Недела е ден за перење, пеглање, средување по дома, не чини во Недела да те нема цел ден.А тие што сте во Сабота на работа сте требале на ваква ситуација да мислите кога сте потпишувале кххх кххх хкхкхххх..... Животот е тркало-не помислувај му го на другиот тоа што не сакаш тебе да ти се случи... Ти кога потпишуваше во матично зш не си додаде клаузула - недела слободен ден за сите?
Цитат: koska147 на 20 Мај 2011, 15:33:08 pmi jas doagam..Мислиш дека можеш да ја одржаваш 75- ката на 100 км/х ?
Цитат: eli428 на 20 Мај 2011, 15:33:40 pmЦитат: Falanga на 20 Мај 2011, 11:38:25 amЦитат: eli428 на 20 Мај 2011, 11:26:08 amДај појавете се тие што не им одговара терминот во сабота, ме интересира колку не има....?Абе луѓе, Недела е ден за семејството. Недела е ден за перење, пеглање, средување по дома, не чини во Недела да те нема цел ден.А тие што сте во Сабота на работа сте требале на ваква ситуација да мислите кога сте потпишувале кххх кххх хкхкхххх..... Животот е тркало-не помислувај му го на другиот тоа што не сакаш тебе да ти се случи... Ти кога потпишуваше во матично зш не си додаде клаузула - недела слободен ден за сите? Оти е папучар...за тоа
Рики ќе биди прв што ќе вози прописно, јас гарантирам.............. А имаше и некои муабети да вози прв со ротационо, ама ништо од тоа ваљда Него јас дека немам кола можи да се шлепам со некој??
Па не знам кој би идел сам... фаланга беше сам, ама не знам кој ке влезе кај него, не знам гого со кој ке иде... ако е он сам, можеш кај него... Нека каже кој сака друштво, кој е сам у кола...