Автор Тема: Успеси на наши членови поврзани со автомобилизмот  (Прочитано 6358 пати)

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29791
    • CARclub.mk
То бе Бубе бе, гордост наша Карклубска!

Сега имаш работна задача, да ги најдеш невестиве што ќе одат во кампот на Фејсбук, а ние да ти помогнеме да си избереш летна камперка. :D

Отсутен kimi makedonski

• Редовен
  • Пораки: 2837
  • Слобода или смрт
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Ја гледам сликата и одма приметувам дека нешто ми фали на неа.. па автоматски ја поправувам со развеаното знаме кај мене во соба што се менува на секој 2 август :D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Брао, свака част !

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
Брао, свака част !

То бе Бубе бе, гордост наша Карклубска!

Сега имаш работна задача, да ги најдеш невестиве што ќе одат во кампот на Фејсбук, а ние да ти помогнеме да си избереш летна камперка. :D

Фала многу на честитките (еве у негово име 8) ), особено на зададената задача од Класниот :D Задача како задача мора да се изврши, нели поготово кога Шефот ќе нареди, во спротивно следуваат санкции, нормално. Ако има некоја забелешка - повторно прво нека ја заврши задачата, па после нека се жали ;)

Како и да е оправдување нема, мада искрено ова лето ќе му биде посебно интересно ...
Microsoft IT Academy Program (https://itacademy.microsoftelearning.com/default.aspx) како талентиран ученик БЕСПЛАТНО му доделија колекција на курсеви која професорот што ја води Академијата во Македонија сметаше дека (ќе)му одговара, а и он покажал особен интерес кон истото. Имено, еве по конкретно:

1. Collection 10274: MCITP (Exam 70-646): Windows Server 2008, Server Administrator.
2.  6421 Configuring and Troubleshooting a Windows Server 2008 Network Infra.

Во меѓувреме конкурираше и за стипендија на ФОН, чекаме резултати ...
Е па, нека му е со среќа и од мене - нека „преврти“ нешто асално и ... пут под ноге у Имачка :)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43926
  • Il Moderatore
Опааа, ако треба нешто околку овие MS курсервиве, слободно нека се обрати :) Ајде, нека учи.. ми треба чирак ;D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.