моментално сум врасна, од тераса седам, пиуцкам и гледам те во монитор те во море...
поздрав и од мене.
Планирам месецов да отидам фамилијарно накај белото море, па да те прашам: Дали си задоволен? Колку е сместувањето? Ако отиде без агенција и ако си задоволен да пуштиш број од газдите за да им се јавам. Фала
јас сум секоја година по 2 пати во неа врасна. агенција никад... АМА НИКАД не препорачувам. на слики ке ти сервираат нешто што изгледа фантазија а во живо е срање. моментално а и стално сум во вила 6 камелија. газдата е македонец-моторџија од скопје, инаку во скопје е сопственик на хотел вук во капиштец.
телефони:
македонски: 076-234-137
грчки:
+306999202891
ги барате горан или лидија, кажете им слободно алек со парно што работи, за да добиете некое мало попустче.
моментална регуларна цена е 30 евра, за некој ден тоа ке иде 45 а во шпицот е 60 евра за апартман.нај битно е што вилата е НОВА едвај 3-4 години е одкако е изградена. апартамните се двособни, по 35-6 квадрати, со сопствена кујна, комплет опремена со се садови, еден брачен кревет, еден детски кревет и еден на спуштање кревет. сопствен тоалет, топла вода 24/7.. мирно, тивко, на 30-40 метри од плажа, терасите се завртени по 45 степени накај море, има клима (не се наплаќа за тоа екстра иако има 2 апартмани без клима, тие се за 5 евра поевтини), ви-фи интернет нон стоп бесплатно, кабловска-сателитска исто така бесплатно, има и мали телевизорчиња во секој апартман.... кој сака да дојде и да се одмори од шетање и журки тука е идеално место. кој сака ноќен живот ич нека не прашува, нема такво нешто тука, иако има едно 50 таверни со жива музика-бузуки..
улицата со дуќаните и таверните се на 150 метри од вилата, како што реков жива музика, се лока узо, се ждере тапуцаки и тоа е тоа... начелно реков мирно место, за одмарање... ај попосле ке пуштам и некоја слика...