Автор Тема: Ова лето, каде на одмор ???  (Прочитано 1722169 пати)

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729
Одг: Ова лето, каде на одмор ???
« Одговори #1440 на: 03 Јуни 2013, 09:53:26 am »
kolega nasol smestaj vo italija (preku prijateli) dole kaj stiklata, vo vdlabnatinata zalivot sto e, 15 dena 700 evra vo 170kvadrati kuka, pa sea bara uste edna familija da podelat troskovi, hranata poevtina od kaj nas ili ista, ke ide do igumenica, od tamo traekt 8 saati i uste saat vreme vozenje po avtopat stiga tamu...

Отсутен Bravo

• Редовен
  • Пораки: 2526
Одг: Re: Ова лето, каде на одмор ???
« Одговори #1441 на: 03 Јуни 2013, 15:56:16 pm »
Momentalno na plaza paleokastrica na krf.  Pozdrav carklaberi

Отсутен Toni101

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 87
« Одговори #1442 на: 03 Јуни 2013, 20:17:24 pm »
kakva e vodata :)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
« Одговори #1443 на: 03 Јуни 2013, 20:25:18 pm »
kocan ladna e tamu non stop

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #1444 на: 07 Јуни 2013, 20:10:54 pm »

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #1445 на: 07 Јуни 2013, 23:30:34 pm »
моментално сум врасна, од тераса седам, пиуцкам и гледам те во монитор те во море...

поздрав и од мене.
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен nekojtamu

• Редовен
  • Пораки: 1165
Одг: Re: Одг: Ова лето, каде на одмор ???
« Одговори #1446 на: 07 Јуни 2013, 23:40:44 pm »
моментално сум врасна, од тераса седам, пиуцкам и гледам те во монитор те во море...

поздрав и од мене.

Планирам месецов да отидам фамилијарно накај белото море, па да те прашам: Дали си задоволен? Колку е сместувањето? Ако отиде без агенција и ако си задоволен да пуштиш број од газдите за да им се јавам. Фала

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #1447 на: 08 Јуни 2013, 09:42:27 am »

поздрав и од мене.

Планирам месецов да отидам фамилијарно накај белото море, па да те прашам: Дали си задоволен? Колку е сместувањето? Ако отиде без агенција и ако си задоволен да пуштиш број од газдите за да им се јавам. Фала
јас сум секоја година по 2 пати во неа врасна. агенција никад... АМА НИКАД не препорачувам. на слики ке ти сервираат нешто што изгледа фантазија а во живо е срање. моментално а и стално сум во вила 6 камелија. газдата е македонец-моторџија од скопје, инаку во скопје е сопственик на хотел вук во капиштец.

телефони:
македонски: 076-234-137
грчки:
+306999202891
ги барате горан или лидија, кажете им слободно алек со парно што работи, за да добиете некое мало попустче.
моментална регуларна цена е 30 евра, за некој ден тоа ке иде 45 а во шпицот е 60 евра за апартман.нај битно е што вилата е НОВА едвај 3-4 години е одкако е изградена. апартамните се двособни, по 35-6 квадрати, со сопствена кујна, комплет опремена со се садови, еден брачен кревет, еден детски кревет и еден на спуштање кревет. сопствен тоалет, топла вода 24/7.. мирно, тивко, на 30-40 метри од плажа, терасите се завртени по 45 степени накај море, има клима (не се наплаќа за тоа екстра иако има 2 апартмани без клима, тие се за 5 евра поевтини), ви-фи интернет нон стоп бесплатно, кабловска-сателитска исто така бесплатно, има и мали телевизорчиња во секој апартман.... кој сака да дојде и да се одмори од шетање и журки тука е идеално место. кој сака ноќен живот ич нека не прашува, нема такво нешто тука, иако има едно 50 таверни со жива музика-бузуки..

улицата со дуќаните и таверните се на 150 метри од вилата, како што реков жива музика, се лока узо, се ждере тапуцаки и тоа е тоа... начелно реков мирно место, за одмарање... ај попосле ке пуштам и некоја слика...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #1448 на: 08 Јуни 2013, 10:36:37 am »

поздрав и од мене.

јас сум секоја година по 2 пати во неа врасна. агенција никад... АМА НИКАД не препорачувам. на слики ке ти сервираат нешто што изгледа фантазија а во живо е срање.

До сега сум немал вакво искуство со агенцииве, како ми сервирале на слики така и испаднало.

Отсутен negoznam

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 541
« Одговори #1449 на: 08 Јуни 2013, 13:23:48 pm »
начелно реков мирно место, за одмарање... ај попосле ке пуштам и некоја слика...

Ај те молам не заборавај да пуштиш слики, ме заинтересира ептен ова. И ако знаеш цените во септември како идат(за апартманот мислам)?
Благодариме однапред :)

Едит: Ја најдов веб страната , фино изгледа.
« Последно менување: 08 Јуни 2013, 13:36:18 pm negoznam »

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #1450 на: 08 Јуни 2013, 18:57:10 pm »
тој е... немав појма дека направиле веб страна... сликите се од мене сликани иначе :)

еве некои ситници... двајца газди зоран и горан, први братучеди се, имаат и двајцата по 3 деца, затоа е и она 6 камелија во името...

јас местев струја, клими и парно во овој хотел-вила... местев и по некои околни сместувања ама не би згазнал таму, а не да спијам со фамилија...

ај некоја слика попосле ке закачам... од плажа ово оно... од апартман евентуално...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7366
Одг: Re: Ова лето, каде на одмор ???
« Одговори #1451 на: 08 Јуни 2013, 19:21:02 pm »
Секоја чест на Вук за апартманите, мераклија е човекот, јас лично не сум бил но сум гледал слики, а и лично ги познавам луѓето.

Отсутен djidji

• Легенда
« Одговори #1452 на: 08 Јуни 2013, 19:29:03 pm »
Ја сум бил 3-4 пати у Врасна Бич, ама не знам точно каде е пошто е нова. Се градеа некои хотели тогаш, полу празно беше селово, претпоставувам дека од како ќе го свртиш десно пред Лидл, па семафорите и поминеш детското игралиште и дискотеката пред него вртиш десно на главната улица пред плажата и цепаш така скоро до крај (у правец накај Ставрос - не накај Врасна т.е. Аспровалта), така?

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
« Одговори #1453 на: 08 Јуни 2013, 19:31:59 pm »
Добро место на плажа за викенд?

Отсутен djidji

• Легенда