Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Оди преку Кавала (Грција) и Чанакале. До Солун го знаеш патот, после кај тоа цементарата се исклучуваш за Кавала и до граница е автопат. После во Турција е нешто како експресен пат.
Цитат: Silvester на 28 Јули 2021, 21:34:53 pmОди преку Кавала (Грција) и Чанакале. До Солун го знаеш патот, после кај тоа цементарата се исклучуваш за Кавала и до граница е автопат. После во Турција е нешто како експресен пат.Тој пат ти е најдобар.Кога ќе ми текне дека 2 пати со автобус имам одено, ми се плаче сега.
1200км се возат без никаков напор.
Цитат: t0m1cA на 28 Јули 2021, 22:15:22 pmЦитат: Silvester на 28 Јули 2021, 21:34:53 pmОди преку Кавала (Грција) и Чанакале. До Солун го знаеш патот, после кај тоа цементарата се исклучуваш за Кавала и до граница е автопат. После во Турција е нешто како експресен пат.Тој пат ти е најдобар.Кога ќе ми текне дека 2 пати со автобус имам одено, ми се плаче сега.И мене пи се плаче што си идел 2 пати Не знам само како се реши вториот пат пак да влезеш во автобус?Јас еднаш со бус, мислам патувавме повеќе време него датумот што го чекаме.Иначе со кола до Чанаккале, таму спиење и после пут под ноге накај Измир па Кушадаси.П.С. не се фрустрирај ако на 160 км/ч те помине Тофаш комбе со 10 души внатре и 5 speed налепница позади.