Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Bravo на 24 Април 2019, 22:02:58 pmНекој да каже финта за избегнување гужва на српска граница у петок односно задутре?Да видиш со Никола, он помина без чекање. Ама пиши му на Вибер, у роаминг е, у Маџарска. Иначе Прохор Пчински ти е стално без гужва, само има многу кривини.
Некој да каже финта за избегнување гужва на српска граница у петок односно задутре?
Цитат: Bravo на 24 Април 2019, 22:02:58 pmНекој да каже финта за избегнување гужва на српска граница у петок односно задутре?Прогнозираш дека ќе има гужва?
Цитат: JR на 23 Април 2019, 22:37:06 pmBukirano na Tasos.. golden beach nesto a u.. citam plazata za so mali deca top. Pocetok na juli 60 eur za apartman beach front so kujna wifi parking klima trt mrt.. uba zdelka mi seVideSent from my iPhone using TapatalkОд каде резервира? И јас би на Тасос летово...Еве една мапа на Гугл што ја правев, може ќе му се најде на некој https://drive.google.com/open?id=1H8roT0-KMplZffvYTe5SZqdp0Lu9RBm1&usp=sharing
Bukirano na Tasos.. golden beach nesto a u.. citam plazata za so mali deca top. Pocetok na juli 60 eur za apartman beach front so kujna wifi parking klima trt mrt.. uba zdelka mi seVideSent from my iPhone using Tapatalk